Pitabrød med fiskepinner og salsa

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
1
Vanskelighetsgrad
Pitabrød med fiskepinner og salsa

Synes du det er vanskelig å spise nok fisk? Husk at fisk ikke bare trenger å være til middag! Hva med pitabrød med fiskepinner og salsa til lunsj eller kveldsmat? Perfekt spør du oss!

Se her for mer inspirasjon til enkle fiskeretter!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
1
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

noen salatblader
1 
stk 
pitabrød
1 
ss 
salsa eller tacosaus
1 
stk 
liten tomat

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 225°C, varmluft.Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden. 

  2. Legg inn pitabrødet i stekeovnen de siste minuttene. 

  3. Kutt salat og tomat. 

  4. Fyll pitabrødet med salsa, tomat, salat og fiskepinner. 

Serveringstips

Ha i det du liker av grønnsaker, f.eks. agurk, løk, avokado. Ha gjerne i litt revet ost!