Ingredienser
1
stk
grovt rundstykke
1
stk
tomat
salatblader
2
ss
naturell yoghurt
1/2
ss
basilikum, hakket
salt og pepper
Slik gjør du
Varm stekeovnen til 225°C. Legg fiskepinnene på en stekeplate med bakepapir, og stek i 10-13 minutter. Husk at steketid kan variere fra ovn til ovn, sjekk at maten er gjennomvarm før servering.
Rør sammen basilikum og naturell yoghurt. Smak til med salt og pepper.
Del rundstykket i to og ha på yoghurtdressing, salat og skiver av tomat.
Ha på fiskepinnene og nyt maten!
Serveringstips
Bruk det du har av salatgrønnsaker - agurk, avokado, paprika, løk, eller kanskje mango? Har du ikke naturell youhurt kan du fint bruke rømme, kesam eller creme fraiche.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften