Del
Del denne oppskriften

Spicy chilidipp

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Spicy chilidipp kan du enkelt lage selv. Den er utmerket til Fish & Crisp, men passer også godt til annen panert fisk, til kylling, eller hvorfor ikke prøve den til taco eller som dipp til fiskepinner? 

'
Tilberedelsestid
4
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

  • 2 dl crème fraiche
  • 1 ts srirachasaus
  • noen dråper sitronsaft
  • salt og pepper
  • 1 ts Hakket Chili
    Hackad Chili
  • 1 ss hakket persille

Slik gjør du

  1. Rør sammen creme fraiche og sriracha-saus. 

  2. Smak til med sitron, salt og pepper. 

  3. Har du chili og urter liggende, blir det ekstra godt å røre inn litt chili og ha et dryss urter over før servering. 

  4. Sett sausen kaldt før servering.

    Dryss eventuelt over fersk, hakket koriander før servering.

Serveringstips

Bruk lett creme fraiche eller lettrømme for en litt magrere variant. 

Del
Del denne oppskriften