Del
Del denne oppskriften

Spicy chilidipp

chiliremulade
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Spicy chilidipp kan du enkelt lage selv. Den er utmerket til Fish & Crisp, men passer også godt til annen panert fisk, til kylling, eller hvorfor ikke prøve den til taco eller fiskekake-wrap? 

'
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
4
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

  • 2 dl crème fraiche
  • 3 ss chillisaus
  • 1 ss hakket persille
  • 1-2 ts Hakket Chili
    Hackad Chili
  • salt og pepper
  • 2 ss sitronsaft

Slik gjør du

  1. Bland sammen creme fraiche og chilisaus i en skål eller liten bolle.
  2. Rør inn hakket persille, chili og sitronsaft.
  3. Smak til med salt og pepper.
  4. Sett sausen kaldt før servering.

    Dryss eventuelt over fersk, hakket koriander før servering.

Serveringstips

Bruk lett creme fraiche for en litt magrere variant. 

Vil du ha ekstra piff, kan du drysse over litt chilipulver eller kajennepepper før servering.

Del
Del denne oppskriften