Ingredienser
2
stk
sjalottløk
majones
agurkmiks
hakket persille
Slik gjør du
- Legg fisken på en stekeplate med bakepapir, og sett inn i ovnen på 225 grader.
- Legg fries utover et bakepapirkledd stekebrett. Sett inn brettet når det er 6–8 minutter igjen av steketiden til fisken.
- Fres sjalottløk i en kjele med litt smør til løken blir blank. Hell ertene over i kjelen, og fres i et par minutter slik at ertene får en fin grønn farge. Mos ertene med en gaffel eller stavmikser og smak til med salt og pepper.
- Lag en enkel remulade ved å blande én del majones, én del agurkmiks og litt hakket persille.
- Server den sprø fisken sammen med chips, ertepuré og remulade, og nyt!
Serveringstips
Server med sitron- eller limebåter, som skvises over fisken. Bruk gjerne også litt ketchup eller sweet chili-saus.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
-
Veldig godSprø og god fisk! Enkelt og godt!Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.