Fish & Chips med ertepuré og remulade

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Fish & Chips med ertepuré og remulade

Crispy, delicious, and surprisingly easy!

Lag ekte britisk Fish & Chips på 1-2-3! Findus har alt du trenger, klart i frysedisken. Med Fish & Crisp, Chippy Chips og Våre utvalgte erter kan du trylle frem en skikkelig hverdagsfest på en halvtime. Have a nice dinner!

Se flere oppskrifter og tips her!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pakke 
Fish  Crisp Gourmetfileer
1 
pakke 
Chippy Chips - Findus Farm
2 
stk 
sjalottløk
majones
agurkmiks
hakket persille

Slik gjør du

  1. Legg fisken på en stekeplate med bakepapir, og sett inn i ovnen på 225 grader. 
  2. Legg friesene utover et bakepapirkledd stekebrett. Sett inn brettet når det er 6-8 minutter igjen av steketiden til fisken. 
  3. Fres sjalottløk i en kjele med litt smør til løken blir blank. Hell ertene over i kjelen, og fres i et par minutter slik at ertene får en fin grønn farge. Mos ertene med en gaffel eller stavmikser og smak til med salt og pepper. 
  4. Lag en enkel remulade ved å blande én del majones, én del agurkmiks og litt hakket persille.
  5. Server den sprø fisken sammen med chips, ertepuré og remulade, og nyt!

Serveringstips

Server med sitron- eller limebåter, som skvises over fisken. Bruk gjerne også litt ketchup eller sweet chili-saus.