Wok med kyllingkjøttdeig

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Wok med kyllingkjøttdeig

Wok med kyllingkjøttdeig er en lettlaget oppskrift inspirert av det Thailandske kjøkkenet. Denne wokretten passer for de fleste med en relativt mild smak og kjente grønnsaker, men ønsker du å sette mer fart på smaksløkene kan du bruke litt mer chili!

Se flere oppskrifter og tips her!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

400 
gr 
kyllingkjøttdeig
200 
gr 
SantaMaria eggnudler
200 
ml 
SantaMaria Pad Thai-saus
1 
fedd 
chili
1 
stk 
limebåt
sesamolje

Slik gjør du

  1. Stek kyllingkjøttdeigen sammen med hakket hvitløk i en varm panne m/nøytral olje. Smak til med sesamolje, hakket chili og frisk presset lime, mot slutten av steketiden.
  2. Kok nudlene i fosskokende vann i 4 min, hell av vannet og klipp opp nudlene grovt.
  3. Stek Wok classic i en wokpanne i nøytral olje.
  4. Tilsett den stekte kyllingkjøttdeigen i wokblandingen, hell over en pose Pad Thai-saus fra SantaMaria, og de kokte nudlene. Bland godt og gi det et lite oppkok så retten blir varm.

Serveringstips

Server med frisk koriander og en limebåt.