Del
Del denne oppskriften

Wok Classic med kyllingkjøttdeig

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Wok og kyllingkjøttdeig er to favoritter som fint kan kombineres. Bare sjekk ut denne lettlagede wok-oppskriften!
'
Tilberedelsestid
4
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

  • 1 pakke Wok Classic
    Wok Classic (produktbilde wok blanding fra Findus)
  • 400 gr kyllingkjøttdeig
  • 200 gr SantaMaria eggnudler
  • 200 ml SantaMaria Pad Thai-saus
  • 1 fedd hvitløk
  • chili
  • 1 stk limebåt
  • sesamolje

Slik gjør du

  1. Stek kyllingkjøttdeigen sammen med hakket hvitløk i en varm panne m/nøytral olje. Smak til med sesamolje, hakket chili og frisk presset lime, mot slutten av steketiden.
  2. Kok nudlene i fosskokende vann i 4 min, hell av vannet og klipp opp nudlene grovt.
  3. Stek Wok classic i en wokpanne i nøytral olje.
  4. Tilsett den stekte kyllingkjøttdeigen i wokblandingen, hell over en pose Pad Thai-saus fra SantaMaria, og de kokte nudlene. Bland godt og gi det et lite oppkok så retten blir varm.
Serveringstips

Server med frisk koriander og en limebåt. 

Del
Del denne oppskriften