Wok med kyllingkjøttdeig

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Wok med kyllingkjøttdeig

Barnas favorittwok!

Thai-inspirert wok som er superlett å lage, med milde og gode smaker. Oppskriften passer perfekt til de små, men er også spennende for de voksne. Ønsker du å sette mer fart på smaksløkene kan du bruke litt mer chili, eller ha en chilisaus som de voksne kan ha på sin porsjon. God middag! Klikk her for å se hvordan Gigi lager familiens favorittwok. 

Se flere oppskrifter og tips her!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

400 
gr 
kyllingkjøttdeig
200 
gr 
SantaMaria eggnudler
200 
ml 
SantaMaria Pad Thai-saus
1 
fedd 
hvitløk
chili
1 
stk 
limebåt
sesamolje

Slik gjør du

  1. Stek kyllingkjøttdeigen sammen med hakket hvitløk i en varm panne m/nøytral olje. Smak til med sesamolje, hakket chili og frisk presset lime, mot slutten av steketiden.
  2. Kok nudlene i fosskokende vann i 4 min, hell av vannet og klipp opp nudlene grovt.
  3. Stek Wok classic i en wokpanne i nøytral olje.
  4. Tilsett den stekte kyllingkjøttdeigen i wokblandingen, hell over en pose Pad Thai-saus fra SantaMaria, og de kokte nudlene. Bland godt og gi det et lite oppkok så retten blir varm.

Serveringstips

Server med frisk koriander og en limebåt.