Wok med kyllingkjøttdeig

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Wok med kyllingkjøttdeig

Barnas favorittwok!

Thai-inspirert wok som er superlett å lage, med milde og gode smaker. Oppskriften passer perfekt til de små, men er også spennende for de voksne. Ønsker du å sette mer fart på smaksløkene kan du bruke litt mer chili, eller ha en chilisaus som de voksne kan ha på sin porsjon. God middag! Klikk her for å se hvordan Gigi lager familiens favorittwok. 

Se flere oppskrifter og tips her!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

400 
gr 
kyllingkjøttdeig
200 
gr 
SantaMaria eggnudler
200 
ml 
SantaMaria Pad Thai-saus
1 
fedd 
hvitløk
chili
1 
stk 
limebåt
sesamolje

Slik gjør du

  1. Stek kyllingkjøttdeigen sammen med hakket hvitløk i en varm panne m/nøytral olje. Smak til med sesamolje, hakket chili og frisk presset lime, mot slutten av steketiden.
  2. Kok nudlene i fosskokende vann i 4 min, hell av vannet og klipp opp nudlene grovt.
  3. Stek Wok classic i en wokpanne i nøytral olje.
  4. Tilsett den stekte kyllingkjøttdeigen i wokblandingen, hell over en pose Pad Thai-saus fra SantaMaria, og de kokte nudlene. Bland godt og gi det et lite oppkok så retten blir varm.

Serveringstips

Server med frisk koriander og en limebåt. 

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften