Ingredienser
400
gr
kyllingkjøttdeig
200
gr
SantaMaria eggnudler
200
ml
SantaMaria Pad Thai-saus
1
fedd
hvitløk
chili
1
stk
limebåt
sesamolje
Slik gjør du
- Stek kyllingkjøttdeigen sammen med hakket hvitløk i en varm panne m/nøytral olje. Smak til med sesamolje, hakket chili og frisk presset lime, mot slutten av steketiden.
- Kok nudlene i fosskokende vann i 4 min, hell av vannet og klipp opp nudlene grovt.
- Stek Wok classic i en wokpanne i nøytral olje.
- Tilsett den stekte kyllingkjøttdeigen i wokblandingen, hell over en pose Pad Thai-saus fra SantaMaria, og de kokte nudlene. Bland godt og gi det et lite oppkok så retten blir varm.
Serveringstips
Server med frisk koriander og en limebåt.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
-
En hverdagsvinner!Overraskende god oppskrift! Falt i smak hos både barn og mann, og veeeldig enkel å lage :)Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.
-
Overraskende god!Denne oppskriften var overraskende god og veldig lettvint.Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.
-
AnbefalerLett å lage og smaker deilig.Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.