Wok med kyllingkjøttdeig

Wok Classic med kyllingkjøttdeig
5 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner

Barnas favorittwok!

Thai-inspirert wok som er superlett å lage, med milde og gode smaker.

Denne oppskriften med kyllingkjøttdeig passer perfekt til de små, men er også spennende for de voksne. Ønsker du å sette mer fart på smaksløkene kan du bruke litt mer chili, eller ha en chilisaus som de voksne kan ha på sin porsjon. God middag!

Se flere oppskrifter og tips her!

Slik gjør du

  1. Stek kyllingkjøttdeigen sammen med hakket hvitløk i en varm panne m/nøytral olje. Smak til med sesamolje, hakket chili og frisk presset lime, mot slutten av steketiden.
  2. Kok nudlene i fosskokende vann i 4 min, hell av vannet og klipp opp nudlene grovt.
  3. Stek Wok classic i en wokpanne i nøytral olje.
  4. Tilsett den stekte kyllingkjøttdeigen i wokblandingen, hell over en pose Pad Thai-saus fra SantaMaria, og de kokte nudlene. Bland godt og gi det et lite oppkok så retten blir varm.

Tip!

  • Server med frisk koriander og en limebåt. 

Ingredienser

1 
pakke
 
Wok Classic grønnsaksblanding
400 
gr
 
kyllingkjøttdeig
200 
gr
 
SantaMaria eggnudler
200 
ml
 
SantaMaria Pad Thai-saus
1 
fedd
 
hvitløk
chili
1 
stk
 
limebåt
sesamolje

Kjøp her

  • shops 1
  • meny
  • spar
  • kolonial

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt

  • En hverdagsvinner!
    Overraskende god oppskrift! Falt i smak hos både barn og mann, og veeeldig enkel å lage :)
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.
  • Overraskende god!
    Denne oppskriften var overraskende god og veldig lettvint.
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.
  • Anbefaler
    Lett å lage og smaker deilig.
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.