Eksotisk svinewok

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Eksotisk svinewok

Lag en wok med orientalske smaker og gled deg til en eksotisk wokrett til middag! Med vår wok-blanding Wok Spicy får du masse gode grønnsaker uten å måtte skrelle eller kutte. Ha grønnsakene i stekepanna, og stek grønnsakene raskt på høy varme. Tilsett woksaus eller krydder du liker best, og på 1-2-3 er det asiatisk lykke rundt middagsbordet. 

Se flere oppskrifter og tips her!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
dl 
grønnsaksbuljong
1 
ss 
olje
1 
stk 
lime
400 
gr 
svinekjøtt
2 
ss 
sesamfrø
5 
ss 
ketjap manis indonesisk soya
50 
gr 
revet ingefær

Slik gjør du

  1. Skjær svinekjøttet i strimler (eller bruk ferdig strimlet svinekjøtt).

  2. Varm wokpannen til medium varme og stek svinekjøttet i pannen med litt olje. Ta kjøttet ut av pannen.

  3. Skrell og finhakk ingefæren. Wok grønnsakene og ingefæren på høy varme, i ca. 5-6 min.

  4. Tilsett svinekjøttet, Ketjap manis, saften fra 1 lime, grønnsaksbuljong og sesamfrø i wokpanna.

  5. Kok opp i 1 min, så er middagen klar!

     

Serveringstips

Server med nykokt jasminris eller annen type ris. Velbekomme! 

Svinekjøtt kan fint byttes ut med fisk, scampi, kylling eller tofu. 

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften