
Enkel og rask middag med strimlet svinekjøtt
Lag en wok med orientalske smaker og gled deg til en eksotisk wokrett til middag!
Med vår wok-blanding Wok Spicy får du masse gode grønnsaker uten å måtte skrelle eller kutte. Ha grønnsakene i stekepanna, og stek grønnsakene raskt på høy varme. Tilsett woksaus eller krydder du liker best, og på 1-2-3 er det asiatisk lykke rundt middagsbordet.
Se flere oppskrifter og tips her!
Slik gjør du
Skjær svinekjøttet i strimler (eller bruk ferdig strimlet svinekjøtt).
Varm wokpannen til medium varme og stek svinekjøttet i pannen med litt olje. Ta kjøttet ut av pannen.
Skrell og finhakk ingefæren. Wok grønnsakene og ingefæren på høy varme, i ca. 5-6 min.
Tilsett svinekjøttet, Ketjap manis, saften fra 1 lime, grønnsaksbuljong og sesamfrø i wokpanna.
Kok opp i 1 min, så er middagen klar!
Tip!
Server med nykokt jasminris eller annen type ris. Velbekomme!
Svinekjøtt kan fint byttes ut med fisk, scampi, kylling eller tofu.