Wok med strimlet svinekjøtt

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Enkel og rask middag med strimlet svinekjøtt

Lag en wok med orientalske smaker og gled deg til en eksotisk wokrett til middag!

Med vår wok-blanding Wok Spicy får du masse gode grønnsaker uten å måtte skrelle eller kutte. Ha grønnsakene i stekepanna, og stek grønnsakene raskt på høy varme. Tilsett woksaus eller krydder du liker best, og på 1-2-3 er det asiatisk lykke rundt middagsbordet. 

Se flere oppskrifter og tips her!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
dl
 
grønnsaksbuljong
1 
stk
 
lime
1 
ss
 
olje
50 
gr
 
revet ingefær
2 
ss
 
sesamfrø
5 
ss
 
ketjap manis indonesisk soya
400 
gr
 
svinekjøtt

Slik gjør du

  1. Skjær svinekjøttet i strimler (eller bruk ferdig strimlet svinekjøtt).

  2. Varm wokpannen til medium varme og stek svinekjøttet i pannen med litt olje. Ta kjøttet ut av pannen.

  3. Skrell og finhakk ingefæren. Wok grønnsakene og ingefæren på høy varme, i ca. 5-6 min.

  4. Tilsett svinekjøttet, Ketjap manis, saften fra 1 lime, grønnsaksbuljong og sesamfrø i wokpanna.

  5. Kok opp i 1 min, så er middagen klar!

     

Serveringstips

Server med nykokt jasminris eller annen type ris. Velbekomme! 

Svinekjøtt kan fint byttes ut med fisk, scampi, kylling eller tofu. 

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften