Wok med strimlet svinekjøtt

Eksotisk wok
5 min
forberedelsestid
15 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner

Enkel og rask middag med strimlet svinekjøtt

Lag en wok med orientalske smaker og gled deg til en eksotisk wokrett til middag!

Med vår wok-blanding Wok Spicy får du masse gode grønnsaker uten å måtte skrelle eller kutte. Ha grønnsakene i stekepanna, og stek grønnsakene raskt på høy varme. Tilsett woksaus eller krydder du liker best, og på 1-2-3 er det asiatisk lykke rundt middagsbordet. 

Se flere oppskrifter og tips her!

Slik gjør du

  1. Skjær svinekjøttet i strimler (eller bruk ferdig strimlet svinekjøtt).

  2. Varm wokpannen til medium varme og stek svinekjøttet i pannen med litt olje. Ta kjøttet ut av pannen.

  3. Skrell og finhakk ingefæren. Wok grønnsakene og ingefæren på høy varme, i ca. 5-6 min.

  4. Tilsett svinekjøttet, Ketjap manis, saften fra 1 lime, grønnsaksbuljong og sesamfrø i wokpanna.

  5. Kok opp i 1 min, så er middagen klar!

     

Tip!

  • Server med nykokt jasminris eller annen type ris. Velbekomme! 

    Svinekjøtt kan fint byttes ut med fisk, scampi, kylling eller tofu. 

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pakke
 
Wok Spicy grønnsaksblanding
1 
dl
 
grønnsaksbuljong
1 
stk
 
lime
1 
ss
 
olje
50 
gr
 
revet ingefær
2 
ss
 
sesamfrø
5 
ss
 
ketjap manis indonesisk soya
400 
gr
 
svinekjøtt

Kjøp her

  • shops 1

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt