Ingredienser
200
gr
Jasminris
1
stk
egg
1
stk
sjalottløk
1
fedd
hvitløk
1
ts
karri madras
1
ss
fish sauce
1
ts
sukker
12
stk
scampi - ferdig kokt, grillet eller håndpillede reker
1
stk
Lime
Chili rød
Slik gjør du
- Kok ris etter anvisning på pakken.
Finkutt sjalottløk og hvitløk og fres i en varm wok-panne med litt olje.
- Tilsett karripulver og fres i et par sekunder. Tilsett ett sammenpisket egg.
- Rør rundt og tilsett den kokte risen sammen med Wok-grønnsakene (og muligens litt ekstra olje). Stek under omrøring til grønnsakene er gode og varme.
- Smak til med sukker, fish sauce og finkakket chili.
Topp retten med stekte/grillede scampi (eller reker) og fersk korainder og lime i båter.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften