Scampi-wok

Wokede grønnsaker og kylling i panne med stekte nudler og rød currysaus av kokosmelk - rask og god middag.
5 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner

Wok med scampi, ris og digg saus

Scampi-wok er enkelt og godt! 

Du kan fint bytte ut scampi med håndpillede reker. Perfekt hvis du har reker til overs!

Slik gjør du

  1. Kok ris etter anvisning på pakken. 
  2. Finkutt sjalottløk og hvitløk og fres i en varm wok-panne med litt olje.

  3. Tilsett karripulver og fres i et par sekunder. Tilsett ett sammenpisket egg.
  4. Rør rundt og tilsett den kokte risen sammen med Wok-grønnsakene (og muligens litt ekstra olje). Stek under omrøring til grønnsakene er gode og varme.
  5. Smak til med sukker, fish sauce og finkakket chili.
  6. Topp retten med stekte/grillede scampi (eller reker) og fersk korainder og lime i båter.

Tip!

  • Har du rester av ris? Du kan bruke det i stedet for å koke opp ny. Bare husk på at restene av kokt ris må nedkjøles innen ganske kort tid (2 timer) og oppbevares i boks med lokk i kjøleskapet. Bruk opp ris restene etter et par dager.

Ingredienser

1 
pose
 
Wok Classic grønnsaksblanding
200 
gr
 
Jasminris
1 
stk
 
egg
1 
stk
 
sjalottløk
1 
fedd
 
hvitløk
1 
ts
 
karri madras
1 
ss
 
fish sauce
1 
ts
 
sukker
12 
stk
 
scampi - ferdig kokt, grillet eller håndpillede reker
1 
stk
 
Lime
Chili rød

Kjøp her

  • shops 1
  • meny
  • spar
  • kolonial

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt