Hot Red Curry Wok

Hot Red Curry Wok

NYHET! Nå kommer Findus med WOK og SAUS i ett! Enda enklere, og med masse smak.

La smaksløkene få jobbe litt, uten at du må jobbe hardt på kjøkkenet! Findus Red Hot Curry Wok er en wokmix med blant annet aspargesbønner, gul gulrot og vannkastanjer, i en spicy, smakfull red curry-saus. Det beste? Ferdig på 5 minutter!

Wokmixen passer for vegetarianere (og alle andre) slik den er, men ønsker du å variere kan du tilsette tofu, fisk, kylling eller kjøtt. Server med nudler eller ris ved siden av for et enda mer mettende måltid.

Se oppskrifter og tips her!

Slik tilbereder du

WOK/STEKEPANNE
1. Varm litt rapsolje i en panne og ha i posens innhold.
2. Stek på høy varme til sausen har smeltet. Rør jevnt underveis. 
3. Skru ned til middels varme og stek videre. Totalt 5-6 min. 


Ingredienser

Gulrot 26 %, saus 20 % (kokosmelk (melk) (kokosmelk, maltodekstrin (fra mais), natrium kaseinat (melk)), fløte (melk), currypasta 1,3 % (hvitløk, chili, sitrongress, salt, løk, chili, galangalrot, fennikel, kaffir limeblader, koriander), løk, paprika, gulrot, rapsolje, maisstivelse, pastinakk, korianderblader, salt, sitronkonsentrat, sukker og ingefær), brokkoli 17 %, aspargesbønner 15 %, vannkastanjer 15 %, vann, chili 0,8 % og chilipasta 0,6 % (chili, salt).


Sammensetningen av ingredienser i produktet kan bli endret, les derfor alltid ingredienslisten på pakningen. Allergener er uthevet i fet skrift.



Næringsverdi per 100g

Energi 223kJ/53kcal
Fett 2.4 g
hvorav mettet fett 1.1 g
Karbohydrat 5.3 g
hvorav sukkerarter 2.4 g
Kostfiber 2.5 g
Protein 1.4 g
Salt 0.4 g

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
Din anmeldelse
Anmeld produktet
*
*
  • Hverdagsfavoritt
    Dette kommer til å bli en hverdagsfavoritt! Enkel, kjapt og god smak :)
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.
  • Enkelt og godt
    God smak og veldig enkelt i hverdagen!
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.
  • Smaker ikke godt
    Ble veldig skuffet over dette produktet. Det lille det smaker, smaker kunstig
  • kumelk i en kokosmelk wok!?
    av Tobias Brennvik
    Hvorfor kunne dere ikke bare lage denne uten kumelk!? er ikke vanlig med kumelk i rødcurry!, hvis den var vegank hadde dere solgt mye mer!
  • God
    Enkelt og godt! Men skulle ønske den var uten kumelk.. lett fått 5 stjerner om det var plantemelk istede