Fiskewok

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Fiskewok på 20 minutter

Med vår Hot Red Curry Wok-blanding lager du enkelt og raskt fiskewok!

Hvis du ønsker litt mer saus kan du tilsette litt kokosmelk på slutten av steketiden.
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

300 
gr
 
laksefilet uten skinn
1 
pakke
 
eggnudler
1 
ss
 
ristede sesamfrø
1 
god neve frisk koriander, hakket

Slik gjør du

  1. Kok nudlene etter anvisning på pakken og hell av vannet.
  2. Kutt laksen i terninger og stek den i en panne med litt olje. Når den er ferdig setter du den til siden.
  3. Stek wok etter anvisning på pakken og på slutten av steketiden tilsettes de kokte nudlene.
  4. Topp med biter av laks, sesamfrø, hakket koriander og server.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften