Fiskepinner med dipper

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
Fiskepinner med dipper

Enkelt og godt mellommåltid eller snack

 
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Remulade: 
1 dl 
majones
1 
dl agurkmiks
salt og pepper
noen dråper sitronsaft
Enkel chilimajones: 
1,5 
dl 
majones
1 ts 
sriracha
Avokadorøre:
1 stk 
avokado
2 ss 
Creme Fraiche (eller rømme)
1 fedd 
hvitløk
1/2 stk 
lime
salt og pepper

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 225°C. Legg fiskepinnene på en stekeplate med bakepapir, og stek i 14-16 minutter. Vend fiskepinnene halvveis i steketiden. Fiskepinnene kan også grilles! Tilpass steketiden etter hvor varm grillen din er, men ca. 15 minutter er et godt utgangspunkt. Følg med underveis!

  2. En enkel remulade lager du ved å blande sammen like deler majones og agurkmiks. Smak til med salt og pepper, og noen dråper sitronsaft. 

  3. Rør sammen majones og sriracha til en chilimajones. Smak deg frem med mengden sriracha. 

  4. Kok eller stek ertene et par minutter. Ha over i en skål sammen med avokado og hvitløk, og mos alt med en stavmikser. Rør inn creme fraiche eller rømme og smak til med lime, salt og pepper. 

  5. Server fiskepinner med remulade, chilimajones og/eller avokadorøre, og nyt!

Serveringstips

Server gjerne med grønnsaksstaver; f.eks. gulrot, agurk og stangselleri. Eller vil du ha noe enda sprøere og diggere - server med Sprøbakte grønnsaksfries!

En annen dressing som passer perfekt til er barbeque-majo! Bland sammen like deler majones og barbeque-saus, like godt som det er enkelt.