
5 min
forberedelsestid
30 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner
Slik gjør du
Del opp torskefiletene i terninger, 2-3 cm store (tips: det kan være lettere å dele opp fisken når den er halvtint).
Del opp chorizoen i litt tykke skiver, ca. 1 cm (dra av skinnet).
Kutt opp paprika, rødløk og zucchini i passe store biter.
Tre grønnsakene, torsk og chorizo lagvis på grillspydene.
Pensle med olivenolje.
Grilles til fisken er gjennomstekt – ca. 10-15 minutter. Snu grillspydene omtrent hvert tredje minutt. Paprikaen skal begynne å bli litt svart.
Tip!
- Du kan eventuelt marinere torsken først. Marinaden lager du enkelt av saften av 1 sitron, 1 fedd hvitløk (knust/finhakket), 1 håndfull hakket persille , 2 ss olivenolje, salt og pepper etter smak. Bland sammen, ha i terningene av torsk og pass på at de blir vendt i marinaden. Legg i kjøleskapet i minst en halvtime før du fortsetter fra steg 2.
 
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1 
pakke
 Torsk Gourmet
200 
gr
 chorizo-pølse
1 
stk
 rødløk
1 
stk
 squash
 (grønn)
olivenolje
8 
stk
 grillspyd







