Ingredienser
Slik gjør du
Urtetopping: Finhakk ruccola og bland inn dill og persille. Smak til med litt presset sitron, karri, hvitløk, salt og pepper.
Smør 4 stk. ca 40 cm lage folie-ark på midten (1 ark per person).
Kutt squash i tynne skiver og legg den så på folie-arket. Dryss litt salt og pepper over.
Legg deretter på laksen og en stor skje med urteblandingen. Topp med litt smør eller drypp over litt olje.
- Bind folien tett sammen og la den hvile til grillingen.
- Legg folien på grillen, grill maiskolbene ved siden av og pensle dem med litt smør. Dryss over salt før servering.
- Server med nykokte nypoteter og dryss over litt dill.
Serveringstips
Fisk og grønnsaker grilles med fordel i folie! Drypp litt balsamicoeddik over for en frisk syrlighet.
Annet tilbehør til grillet laks:
-
Veldig godLaksen ble veldig god og lett å lageJa, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.