Grillet laks i folie med urtetopping

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Grillet laks i folie med urtetopping

Grillet laks i folie med urtetopping servert med maiskolber og poteter

Laks i folie er en favoritt for mange og er skikkelig godt på grillen! Det er enkelt og raskt å lage og kan serveres med masse forskjellig tilbehør. I denne oppskriften har vi toppet laksen med en god urterøre servert med maiskolber og poteter. Laks i folie kan også varmes i ovnen.

Her kan du lese mer om hvordan du griller fisk og hvordan grille grønnsaker.

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4

Ingredienser

4 
stk 
laksefilet uten skinn
2 
stk 
maiskolber
1 
stk 
squash
Rapsolje
Urtetopping:
2 
ss 
Dill - pakningsbilde Findus
1 
dl 
ruccola
1/2 
hvitløk, presset
2 
ss 
Persille - pakningsbilde Findus frossen, hakket persille
1 
krm 
karri
1 
stk 
sitron, presset
Salt og pepper
Nypoteter

Slik gjør du

  1. Urtetopping: Finhakk ruccola og band inn dill og persille. Smak til med litt presset sitron, karri, hvitløk, salt og pepper.

  2. Smør 4 stk. ca 40 cm lage folie-ark på midten (1 ark per person).

  3. Kutt squash i tynne skiver og legg den så på folie-arket. Dryss litt salt og pepper over.

  4. Legg deretter på laksen og en stor skje med urteblandingen. Topp med litt smør eller drypp over litt olje.

  5. Bind folien tett sammen og la den hvile til grillingen.
  6. Legg folien på grillen, grill maiskolberne ved siden av og pensle dem med litt smør. Dryss over salt før servering.
  7. Server med nykokte nypoteter og dryss over litt dill.

Serveringstips

Fisk og grønnsaker grilles med fordel i folie! Drypp litt balsamicoeddik over for en frisk syrlighet.

Du kan også bruke frisk hakket dill og persille!
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften