Torsk Gourmet

Torsk Gourmet

Renskåret torskefilet fra ryggpartiet til fisken, også kjent som torskeloin, er perfekt til både steking og koking (rettere sagt trenger torsken vår kun å trekke i kort tid). Torskekjøttet er hvitt og smakfullt, og ypperlig utgangspunkt for deilig middag. Og så inngår jo fisk i et sunt og balansert kosthold .

Hørt om juletorsk? Torsk er tradisjonell julemat for noen. Hvorfor ikke la neste festmiddag være med torskefilet til hovedrett? Og for en kjapp hverdagsmiddag kan du for eksempel lage fiskesuppe med torskebiter i. Nederst på siden finner du noen av våre anbefalte oppskrifter, eller du kan la deg inspirere blant alle oppskriftene våre.

Slik tilbereder du

KJELE 
Legg de dypfryste torskefiletene i kokende vann tilsatt salt. Vannet skal akkurat dekke fiskestykkene. Torsken trenger ikke å koke – la fiskestykkene trekke i 10–12 minutter til fiskekjøttet blir hvitt. Da er fisken ferdig.

STEKEPANNE
Tin filetene. Vend dem deretter i sammenpisket egg/melk og deretter i hvetemel/griljeringsmel tilsatt salt og pepper. Stek torskefiletene forsiktig i smør eller olje på middels varme i ca. 3–4 minutter på hver side. Du kan også steke filetene uten å panere dem.

MIKRO (750 W)
Legg dypfryste torskefileter på et fat som er egnet for mikrobølgeovn. Dekk med lokk eller plastfolie. Kok fisken i 7–9 minutter.Ingredienser

Torskefileter


Sammensetningen av ingredienser i produktet kan bli endret, les derfor alltid ingredienslisten på pakningen. Allergener er uthevet i fet skrift.Annet

Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein. 

Næringsinnhold per 100g

Energi 340kJ/80 kcal
Fett 1.2 g
hvorav mettet fett 0.3 g
Karbohydrat 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Fiber 0 g
Protein 17 g
Salt* 0.1 g.
* kun fra naturlig natriuminnhold i fisken
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
Din anmeldelse
Anmeld produktet
*
*
  • Nydelig torsk!
    Jeg er glad i torsk og hater bein, derfor velger jeg alltid Torsk gourmet <3
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.
  • Gourmet?
    Ikke et gourmet produkt men helt greit til hverdagsmiddag.