Torsk gourmet er renskåret torskefilet fra ryggpartiet til fisken, også kjent som torskeloin. Disse stykkene er perfekte til både steking og koking (rettere sagt trenger torsken vår kun å trekke i kort tid). Torskekjøttet er hvitt og smakfullt, og ypperlig utgangspunkt for deilig middag. Og så inngår jo fisk i et sunt og balansert kosthold!
Vår frosne gourmet torsk er av ypperste kvalitet, og kan fint brukes til festmåltid – finn inspirasjon blant torskeoppskriftene våre.
For en kjapp hverdagsmiddag kan du for eksempel lage superrask fiskesuppe med torsk i biter. Nederst på siden finner du noen av våre anbefalte oppskrifter, eller du kan la deg inspirere blant alle oppskriftene våre.
Slik tilbereder du
KJELE
Legg de dypfryste torskefiletene i kokende vann tilsatt salt. Vannet skal akkurat dekke fiskestykkene. Torsken trenger ikke å koke – la fiskestykkene trekke i 10–12 minutter til fiskekjøttet blir hvitt. Da er fisken ferdig.
STEKEPANNE
Tin filetene. Vend dem deretter i sammenpisket egg/melk og deretter i hvetemel/griljeringsmel tilsatt salt og pepper. Stek torskefiletene forsiktig i smør eller olje på middels varme i ca. 3–4 minutter på hver side. Du kan også steke filetene uten å panere dem.
MIKRO (750 W)
Legg dypfryste torskefileter på et fat som er egnet for mikrobølgeovn. Dekk med lokk eller plastfolie. Kok fisken i 7–9 minutter.
Ingredienser
Sammensetningen av ingredienser i produktet kan bli endret, les derfor alltid ingredienslisten på pakningen. Allergener er uthevet i fet skrift.
Annet
Næringsinnhold per 100g
Energi | 340kJ/80 kcal |
Fett | 1.2 g |
hvorav mettet fett | 0.3 g |
Karbohydrat | 0 g |
hvorav sukkerarter | 0 g |
Fiber | 0 g |
Protein | 17 g |
Salt* | 0.1 g. |
-
Nydelig torsk!Jeg er glad i torsk og hater bein, derfor velger jeg alltid Torsk gourmet <3Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.
-
Gourmet?Ikke et gourmet produkt men helt greit til hverdagsmiddag.