Torsk Gourmet

Torsk Gourmet

Torsk gourmet er renskåret torskefilet fra ryggpartiet til fisken, også kjent som torskeloin. Disse stykkene er perfekte til både steking og koking (rettere sagt trenger torsken vår kun å trekke i kort tid). Torskekjøttet er hvitt og smakfullt, og ypperlig utgangspunkt for deilig middag. Og så inngår jo fisk i et sunt og balansert kosthold!

Vår frosne gourmet torsk er av ypperste kvalitet, og kan fint brukes til festmåltid – finn inspirasjon blant torskeoppskriftene våre.

For en kjapp hverdagsmiddag kan du for eksempel lage superrask fiskesuppe med torsk i biter. Nederst på siden finner du noen av våre anbefalte oppskrifter, eller du kan la deg inspirere blant alle oppskriftene våre.

Slik tilbereder du

KJELE 
Legg de dypfryste torskefiletene i kokende vann tilsatt salt. Vannet skal akkurat dekke fiskestykkene. Torsken trenger ikke å koke – la fiskestykkene trekke i 10–12 minutter til fiskekjøttet blir hvitt. Da er fisken ferdig.

STEKEPANNE
Tin filetene. Vend dem deretter i sammenpisket egg/melk og deretter i hvetemel/griljeringsmel tilsatt salt og pepper. Stek torskefiletene forsiktig i smør eller olje på middels varme i ca. 3–4 minutter på hver side. Du kan også steke filetene uten å panere dem.

MIKRO (750 W)
Legg dypfryste torskefileter på et fat som er egnet for mikrobølgeovn. Dekk med lokk eller plastfolie. Kok fisken i 7–9 minutter.Ingredienser

Torskefileter


Sammensetningen av ingredienser i produktet kan bli endret, les derfor alltid ingredienslisten på pakningen. Allergener er uthevet i fet skrift.Annet

Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein. 

Næringsinnhold

Energi 340kJ/80 kcal
Fett 1.2 g
hvorav mettet fett 0.3 g
Karbohydrat 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Fiber 0 g
Protein 17 g
Salt* 0.1 g.
* kun fra naturlig natriuminnhold i fisken
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din anmeldelse
Anmeld produktet
*
*
* Obligatoriske felt
 • Nydelig torsk!
  Jeg er glad i torsk og hater bein, derfor velger jeg alltid Torsk gourmet <3
  Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.
 • Nydelig fisk, men pakket i Kina.
  Nydelig fisk, men siste gang jeg kjøper denne så lenge den sendes til Kina for pakking. Virkelig tragisk.
  Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.
 • Gourmet?
  Dette er alt annet enn gourmet. Dette er elendig kvalitet, men som likevel muligens er hakket bedre enn alt det andre lavmål frossenfisk de har. Det er bedrageri å kalle dette gourmet. Ikke rart enkelte tjener gode penger (det stjeles fra kundene), når det selges lav kvalitet med en latterlig høy pris ved bruk av ordet «gourmet».
 • Sterk prisøkning i det siste
  av Aud Berit Fossdal
  Hei, hva er årsaken til at prisen for en pakke torsk av denne typen nå nærmer seg 100 kr! Jeg ble/er sjokkert! Har sett dette både på Meny og Spar.
 • Gourmet?
  Ikke et gourmet produkt men helt greit til hverdagsmiddag.