Ingredienser
12
stk
små amadinepoteter
2
ss
smør
salt og pepper
noen skiver bacon
Slik gjør du
- Kok opp vann i to kjeler. Ha potetene i den ene og la de koke i ca. 15 minutter.
- Ha ertene i den andre kjelen og la de koke i 3 minutter. Hell av vannet og kjør til en jevn puré med en stavmikser. Smak til med smør, salt og pepper.
- Sprøstek bacon og legg på en tallerken med kjøkkenpapir. Dekk til med folie, så holder baconet seg varmt.
Smelt litt smør i en panne og stek tinte fiskefileter i ca. 3-4 minutter på hver side.
- Legg opp på en tallerken og server!
Serveringstips
I stedet for bacon kan du ha stekt chorizo eller noen skiver parmaskinke til.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
-
Enkel og smakfull middagInnertier hos små og store. Flotte farger og gode smaker. La til balsamicotomater så ble det skikkelig knall.Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.