Pannestekt torsk med urtesmør og aspargesbønner

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Torsk stekt i panne servert med nydelig urtesmør

En torske-oppskrift som både smaker fantastisk og ser nydelig ut! Det flotte, hvite fiskekjøttet kombinert med de friske, grønne fargene fra aspargesbønner og urtesmør gjør at denne retten ser veldig innbydende ut. Og så er det både raskt og enkelt å pannesteke torsk!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pakke
 
Produktbilde av Findus gourmet torskefileter
1 
ts
 
basilikum, hakket
1 
ts
 
persille, hakket
50 
gr
 
smør
1 
fedd
 
hvitløk
1 
ss
 
sesamfrø

Slik gjør du

  1. Rør sammen mykt smør med hakkede urter og hvitløk. Bruk de urtene du liker eller har tilgjengelig.
  2. Stek tinte fiskefileter i ca. 3–4 minutter på hver side (frossen fisk kan tilberedes i stekeovnen, stek i 25–30 minutter på 175 grader). 
  3. Varm opp litt olje eller smør i en stekepanne. Stek aspargesbønnene på høy varme i et par minutter. 
  4. Server fisken med en klatt urtesmør og stekte aspargesbønner. Dryss sesamfrø over aspargesbønnene og nyt!

Serveringstips

Server gjerne med ris, byggryn, couscous eller bulgur. 

Du kan også lage potetmos eller ha kokte nypoteter til.

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften