Pannestekt torsk med urtesmør og aspargesbønner

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
Pannestekt torsk med urtesmør og aspargesbønner

Torsk stekt i panne servert med nydelig urtesmør

En torske-oppskrift som både smaker fantastisk og ser nydelig ut! Det flotte, hvite fiskekjøttet kombinert med de friske, grønne fargene fra aspargesbønner og urtesmør gjør at denne retten ser veldig innbydende ut. Og så er det både raskt og enkelt å pannesteke torsk!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pakke 
1 
ts 
Basilikum pakningsbilde Findus
1 
ts 
persille
Persille - pakningsbilde Findus frossen, hakket persille
50 
gr 
1 
fedd 
1 
ss 
sesamfrø

Slik gjør du

  1. Rør sammen mykt smør med hakkede urter og hvitløk. Bruk de urtene du liker eller har tilgjengelig.
  2. Stek tinte fiskefileter i ca. 3–4 minutter på hver side (frossen fisk kan tilberedes i stekeovnen, stek i 25–30 minutter på 175 grader). 
  3. Varm opp litt olje eller smør i en stekepanne. Stek aspargesbønnene på høy varme i et par minutter. 
  4. Server fisken med en klatt urtesmør og stekte aspargesbønner. Dryss sesamfrø over aspargesbønnene og nyt!

Serveringstips

Server gjerne med ris, byggryn, couscous eller bulgur. 

Du kan også lage potetmos eller ha kokte nypoteter til.