5 min
forberedelsestid
30 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner
Torsk stekt i panne servert med nydelig urtesmør
En torske-oppskrift som både smaker fantastisk og ser nydelig ut! Det flotte, hvite fiskekjøttet kombinert med de friske, grønne fargene fra aspargesbønner og urtesmør gjør at denne retten ser veldig innbydende ut. Og så er det både raskt og enkelt å pannesteke torsk!
Slik gjør du
- Rør sammen mykt smør med hakkede urter og hvitløk. Bruk de urtene du liker eller har tilgjengelig.
- Stek tinte fiskefileter i ca. 3–4 minutter på hver side (frossen fisk kan tilberedes i stekeovnen, stek i 25–30 minutter på 175 grader).
- Varm opp litt olje eller smør i en stekepanne. Stek aspargesbønnene på høy varme i et par minutter.
- Server fisken med en klatt urtesmør og stekte aspargesbønner. Dryss sesamfrø over aspargesbønnene og nyt!
Tip!
Server gjerne med ris, byggryn, couscous eller bulgur.
Du kan også lage potetmos eller ha kokte nypoteter til.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1
pakke
Torsk Gourmet
1
pakke
Våre utvalgte aspargesbønner
1
ts
basilikum, hakket
1
ts
persille, hakket
50
gr
smør
1
fedd
hvitløk
1
ss
sesamfrø