Ingredienser
1
ts
basilikum, hakket
1
ts
persille, hakket
50
gr
smør
1
fedd
hvitløk
1
ss
sesamfrø
Slik gjør du
- Rør sammen mykt smør med hakkede urter og hvitløk. Bruk de urtene du liker eller har tilgjengelig.
- Stek tinte fiskefileter i ca. 3–4 minutter på hver side (frossen fisk kan tilberedes i stekeovnen, stek i 25–30 minutter på 175 grader).
- Varm opp litt olje eller smør i en stekepanne. Stek aspargesbønnene på høy varme i et par minutter.
- Server fisken med en klatt urtesmør og stekte aspargesbønner. Dryss sesamfrø over aspargesbønnene og nyt!
Serveringstips
Server gjerne med ris, byggryn, couscous eller bulgur.
Du kan også lage potetmos eller ha kokte nypoteter til.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften