Ovnsbakt torsk med grønnsaker

Ovnsbakt torsk toppet med salami, på en seng av grønnsaker Perfekt til fisk
5 min
forberedelsestid
35 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner

Torsk i form bakt i ovnen

Slik gjør du

  1. Tin fisken i en tett pose i kaldt vann (ca. 30 minutter). 

  2. Sett stekeovnen på 200ºC med over/undervarme.

  3. Legg torskefiletene i en egnet form, ha ca. 1 ss olje over hver av filetene, krydre med salt og pepper og fordel salamistrimlene over.

  4. Sett inn på rist i ovnen og la den steke i ca. 10 minutter.

  5. Mens torsken steker, koker du opp vann til å dampe grønnsakene. Ha i grønnsakene, og la de dampe under lokk i ca. 3 minutter.
  6. Ta fisken ut av ovnen og legg på ca 1 ss crème fraîche på hver filet. Server med de dampede grønnsakene.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pakke
 
Perfekt til fisk
2 
pakker
 
Torsk Gourmet
2-3 
ss
 
crème fraiche
2 
ss
 
olivenolje
4-5  
skiver
 
salami skåret i strimler

Kjøp her

  • joker
  • kolonial
  • spar
  • meny

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt

  • Nydelig middag!
    av Jan Rosenvinge
    05.02.2024
    Denne retten var lett å tilberede og meget velsmakende. Anbefales!
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.