Ovnsbakt torsk med grønnsaker

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Torsk i form bakt i ovnen

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

2 
pakker
 
Produktbilde av Findus gourmet torskefileter
2-3 
ss
 
crème fraiche
2 
ss
 
olivenolje
4-5  
skiver
 
salami skåret i strimler

Slik gjør du

  1. Tin fisken i en tett pose i kaldt vann (ca. 30 minutter). 

  2. Sett stekeovnen på 200ºC med over/undervarme.

  3. Legg torskefiletene i en egnet form, ha ca. 1 ss olje over hver av filetene, krydre med salt og pepper og fordel salamistrimlene over.

  4. Sett inn på rist i ovnen og la den steke i ca. 10 minutter.

  5. Mens torsken steker, koker du opp vann til å dampe grønnsakene. Ha i grønnsakene, og la de dampe under lokk i ca. 3 minutter.
  6. Ta fisken ut av ovnen og legg på ca 1 ss crème fraîche på hver filet. Server med de dampede grønnsakene.

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften