Perfekt til fisk grønnsaker

Perfekt til fisk grønnsaker
Blandingen med grønnsaker PERFEKT TIL fisk inneholder en smakfull blanding av gul og oransje gulrot og erter. Kokken har lagt til møre aspargesbønner for å toppe fiskemiddagen din. Nam nam...! Grønnsakene er valgt ut fordi de passer godt til flere typer fisk. Og du – grønnsakene kommer fra norske gårder, og fryses raskt ned etter innhøsting for å beholde alt det gode. Les mer om ferskfryste grønnsaker.

Slik tilbereder du

DAMPKOKING: Sett dampristen i en kjele og ha kaldt vann opp til risten. Kok opp vannet og legg de dypfryste grønnsakene på dampristen. La dampe under lokk i ca. 3 min. Grønnsakene er nå klare til servering!

KJELE: Kok opp en kjele med vann. Ta kjelen av platen og legg de dypfryste grønnsakene i vannet.  Grønnsakene skal kun hvile i vannet i ca. 2 min. Hell av vannet og servér!
 


Ingredienser

Gulrot, oransje gulrot, erter, aspargesbønner


Sammensetningen av ingredienser i produktet kan bli endret, les derfor alltid ingredienslisten på pakningen. Allergener er uthevet i fet skrift.Annet

NøkkelhullsmerketNyt Norge merket

Næringsinnhold

Energi 170kJ/40kcal
Fett 0.5 g
hvorav mettet fett 0.1 g
Karbohydrat 5 g
hvorav sukkerarter 3.5 g
Fiber 4 g
Protein 2 g
Salt 0.1 g
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din anmeldelse
Anmeld produktet
*
*
* Obligatoriske felt
Dersom din tilbakemelding gjelder en reklamasjon, og ikke en anmeldelse av produktet, vennligst benytt vårt reklamasjonskjema.