Hjemmelagde fiskekaker med hvitløksdressing og råkost

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Hjemmelagde fiskekaker med hvitløksdressing og råkost. 

Du kan lage kjempegode fiskekaker selv hjemme, med torsk av ypperste kvalitet fra frysedisken. Det er lettere enn du kanskje tror!
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pakke
 
Produktbilde av Findus gourmet torskefileter
1 
dl
 
melk
1 
stk
 
egg
1 
ss
 
potetmel
salt og pepper
4 surdeigsrundstykker (eller hamburgerbrød)
Råkost:
1/4 
hodekål eller spisskål
1 
gulrot
1 
klype salt
saften av ½ sitron
Dressing:
2 
dl
 
Lettrømme
1 
fedd
 
hvitløk
1 
ts
 
dijonsennep (eller vanlig)
salt og pepper
1 
ss
 
gressløk, hakket

Slik gjør du

  1. Tin fisken i en tett pose i kaldt eller lunkent vann, i ca. 30 minutter. 

  2. Kutt hodekål og gulrot i tynne, fine strimler, eller riv på et rivjern. Ha i en bolle sammen med sitronsaft, salt og pepper, og sett til side. 
  3. Kutt opp tint fisk i mindre biter. Ha i en foodprosessor eller stavmikser-beholder sammen med resten av ingrediensene. Kjør til en grov farse, ca. 20 sekunder. Synes du farsen er for grov, kjører du den litt lenger. 
  4. Stek fiskekakene i en middels varm stekepanne med litt smør eller margarin, ca. 3 minutter på hver side. De skal få litt brunfarge før du snur dem. 
  5. Mens fiskekakene steker kan du finhakke hvitløk og røre sammen med resten av  ingrediensene til hvitløksdressingen.
  6. Varm surdeigsrundstykker eller hamburgerbrød i ovnen. Server fiskekaker i brød med råkost og hvitløksdressing - håper det smaker!

Serveringstips

Fiskekaker er også veldig godt sammen med Sprøbakte Grønnsaksfries

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften