
KJØP HER
BLANDEDE ROTGRØNNSAKER
Findus' rotgrønnsaker er av beste kvalitet, valgt ut til deg av den som kan det best – bonden! Rotgrønnsakene er høstet på sitt beste på norske gårder, ferskdampet og fryst raskt ned for å beholde den beste smaken og kvaliteten.
Med ferdig oppkuttede rotgrønnsaker på lur i fryseren kan du raskt ta det du trenger til maten du skal lage. Ingen kutting, ingen skrelling og ikke noe matavfall.
Tilberedning og oppskriftsforslag med rotgrønnsaker finner du nedenfor, eller se inspirasjonssiden om grønnsaker til lammestek.
Slik tilbereder du
ROTSTAPPE
- Kok opp vann i en kjele.
- Ha i de frosne rotgrønnsakene og la småkoke til grønnsakene er møre, ca. 10 min.
- Stapp med en stapper eller stavmikser.
- Smak til med litt smør, salt og pepper.
SMØRDAMPEDE ROTGRØNNSAKER
- Ha rotgrønnsakene og en klatt med smør i en kjele.
- Hell over litt vann så det dekker bunnen av kjelen.
- Kok opp, rør om, og la de småkoke under lokk til de blir møre (ca. 4 min).
- Dryss over litt flaksalt ved servering.
OVNSBAKTE ROTGRØNNSAKER
- Forvarm ovnen til 250 grader.
- Ha de frosne rotgrønnsakene i en ildfast form, gjerne sammen med litt nøytral olje.
- Plasser formen på en rist i ovnen og la de steke i ca. 20–25 minutter.
- Vend på grønnsakene et par ganger ila. steketiden.
Husk at effekten kan variere fra ovn til ovn – prøv deg frem.
Ingredienser
Gul, rød og oransje gulrot, pastinakk og kålrot.
Merk at det alltid er innholdsfortegnelsen og næringsverdien på forpakningen som gjelder.
Annet

Næringsinnhold
Energi | 130kJ/30kcal |
Fett | 0.2 g |
hvorav mettet fett | 0.06 g |
Karbohydrater | 4 g |
hvorav sukkerarter | 1.5 g |
Kostfiber | 3.5 g* |
Protein |
1.5 g |
Salt | 0 g |
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dersom din tilbakemelding gjelder en reklamasjon, og ikke en anmeldelse av produktet, vennligst benytt vårt reklamasjonskjema.