Våre utvalgte aspargesbønner

Våre utvalgte aspargesbønner

Våre utvalgte aspargesbønner er av høyeste kvalitet. De er lange, tynne, sprø og smakfulle. Vi samarbeider tett med lokale norske gårder for å levere grønnsaker av best mulig kvalitet til deg. Bønnene høstes når de er på sitt beste og ferskdampes før de raskt fryses ned, for å beholde både smak og næring. Vet du at aspargesbønner inneholder mye kostfiber? 

Aspargesbønner egner seg godt både som tilbehør, forrett og til vegetarretter. Det er superenkelt og raskt å lage til noe å spise; du kan tilberede de rett fra fryseren, og det tar kun noen minutter. Du finner forslag til oppskrifter nederst. 

Slik tilbereder du

Tilberedes fra dypfryst tilstand. 
Fres bønnene i litt olje til ønsket utseende. Smak til med salt og eventuelt pepper.

De kan også kokes – det holder med et par minutter, så de ikke blir vassne og smaksløse.

Tips:

Ha i et fedd eller to med hvitløk og oppskåret sjampinjong når du steker aspargesbønnene, og du har tilbehør til middagen ferdig på et blunk.

 


Sammensetningen av ingredienser i produktet kan bli endret, les derfor alltid ingredienslisten på pakningen. Allergener er uthevet i fet skrift.



Annet

 

Næringsverdi per 100g

Energi  130kJ/30kcal
Fett 0.2 g
hvorav mettet fett 0.06 g
Karbohydrater 4 g
hvorav sukkerarter 1.5 g
Kostfiber 3.5 g*
Protein

1.5 g

Salt 0 g
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dersom din tilbakemelding gjelder en reklamasjon, og ikke en anmeldelse av produktet, vennligst benytt vårt reklamasjonskjema.
Dine opplysninger
*
*
Din anmeldelse
Anmeld produktet
*
*