Crispy fisketaco

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Crispy fisketaco

Sprø og god fisketaco med ertepuré og salsa

Skikkelig crispy og digg fisketaco med våre Fish & Crisp Gourmetfileter, servert i tacolefser med ertepuré lagd med små og søte Petit Pois-erter.
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4

Ingredienser

1 
pakke 
Fish  Crisp Gourmetfileer
0,5 
dl 
crème fraiche
8 
stk 
tortillalefser
1/2 
stk 
rød løk
0,5 
stk 
agurk
2 
stk 
lime
1 
stk 
chili
1 
dl 
koriander
4 
stk 
tomat
1 
ts 
rørsukker
salt og pepper
2 
ss 
olivenolje
salatmiks

Slik gjør du

Ertepuré

  1. Kok opp vann i en kjele og ha i ertene. Kok i 1–2 minutter og hell av vannet og la ertene kjøles ned litt. 

  2. Bland sammen ertene med Crème Fraîche, en halv hakket chili og smak til med en halv presset lime.

  3. Smak til med salt og pepper.

Tomatsalsa

  1. Finhakk rødløk, en halv chili og koriander.

  2. Bland sammen tomat, agurkt, rødløk og chili med olivenolje, en halv presset lime og rørsukker.

  3. Skjær tomat og agurk i små fine terninger.

  4. Smak til med salt og pepper.

Fish & Crisp

  1. Stek fisken som anvist på pakken.

  2. Ta på litt av ertepuréen på tortillalefsene og tilsett salatmiks.

  3. Kutt Fish & Crisp i avlange biter og legg på salatmiksen med litt tomatsalsa.

  4. Topp med koriander og lime. Håper det smaker!
    Hva våre kunder mener
    Skriv en anmeldelse
    Dine opplysninger
    *
    *
    * Obligatoriske felt
    Din vurdering
    Vurder oppskriften
    *
    *
    * Obligatoriske felt
    Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften