Crispy fisketaco

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4

Sprø og god fisketaco med ertepuré og salsa

Skikkelig crispy og digg fisketaco med våre Fish & Crisp Gourmetfileter, servert i tacolefser med ertepuré lagd med små og søte Petit Pois-erter.
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4

Ingredienser

1 
pakke
 
Fish Crisp Gourmetfileer
8 
stk
 
tortillalefser
0,5 
dl
 
crème fraiche
1 
stk
 
chili
2 
stk
 
lime
4 
stk
 
tomat
0,5 
stk
 
agurk
1/2 
stk
 
rød løk
1 
dl
 
koriander
2 
ss
 
olivenolje
1 
ts
 
rørsukker
salatmiks
salt og pepper

Slik gjør du

Ertepuré

  1. Kok opp vann i en kjele og ha i ertene. Kok i 1–2 minutter og hell av vannet og la ertene kjøles ned litt. 

  2. Bland sammen ertene med Crème Fraîche, en halv hakket chili og smak til med en halv presset lime.

  3. Smak til med salt og pepper.

Tomatsalsa

  1. Finhakk rødløk, en halv chili og koriander.

  2. Skjær tomat og agurk i små fine terninger.

  3. Bland sammen tomat, agurkt, rødløk og chili med olivenolje, en halv presset lime og rørsukker.

  4. Smak til med salt og pepper.

Fish & Crisp

  1. Stek fisken som anvist på pakken.

  2. Ta på litt av ertepuréen på tortillalefsene og tilsett salatmiks.

  3. Kutt Fish & Crisp i avlange biter og legg på salatmiksen med litt tomatsalsa.

  4. Topp med koriander og lime. Håper det smaker!
    Hva våre kunder mener
    Skriv en anmeldelse
    Dine opplysninger
    *
    *
    * Obligatoriske felt
    Din vurdering
    Vurder oppskriften
    *
    *
    * Obligatoriske felt
    Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften