Ingredienser
8
stk
tortillalefser
0,5
dl
crème fraiche
1
stk
chili
2
stk
lime
4
stk
tomat
0,5
stk
agurk
1/2
stk
rød løk
1
dl
koriander
2
ss
olivenolje
1
ts
rørsukker
salatmiks
salt og pepper
Slik gjør du
Ertepuré
Kok opp vann i en kjele og ha i ertene. Kok i 1–2 minutter og hell av vannet og la ertene kjøles ned litt.
Bland sammen ertene med Crème Fraîche, en halv hakket chili og smak til med en halv presset lime.
Smak til med salt og pepper.
Tomatsalsa
Finhakk rødløk, en halv chili og koriander.
Skjær tomat og agurk i små fine terninger.
Bland sammen tomat, agurkt, rødløk og chili med olivenolje, en halv presset lime og rørsukker.
Smak til med salt og pepper.
Fish & Crisp
Stek fisken som anvist på pakken.
Ta på litt av ertepuréen på tortillalefsene og tilsett salatmiks.
Kutt Fish & Crisp i avlange biter og legg på salatmiksen med litt tomatsalsa.
- Topp med koriander og lime. Håper det smaker!
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften