
15 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
4
Porsjoner
Perfekt til fredagskoks, barnevennlig middag eller helgesnacks!
Oppdag en sprø og smakfull fiskerett med Fish & Crisp fiskepinner, gyllen pommes frites og tre unike dipper – sesamdipp, gochujangdipp og ertehummus. Perfekt for fredagskos eller familiemiddag!
Slik gjør du
- Stek fiskepinnene og pommes frites etter anvisning på pakken. 
- Skrell gulrøttene og skjær dem i staver. 
- Del agurken, fjern frøene og skjær i staver. 
- Sesamdipp: Bland sesamfrø med majones, ingefær, sesamolje, salt og pepper. 
- Gochujangdipp: Rør sammen majones, gochujang, ingefær og salt.
- Ertehummus: Kok ertene, skyll i kaldt vann og miks grønne erter med ingefær, olivenolje, sambal oelek og salt til en glatt krem.
- Anrett fiskepinner, pommes frites, grønnsaksstaver og dipper på et fat eller skjærebrett. Server og nyt! 
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
16 
stk
 1 
pose
 Chippy Chips
2 
stk
 gulrøtter
½ 
stk
 agurk
Sesamdipp
2 
ss
 ristede sesamfrø, knust
2 
dl
 majones
1 
ss
 fersk ingefær, revet
1 
ts
 sesamolje
Salt og pepper
Gochujangdipp
2 
dl
 majones
1-2 
ts
 gochujang-pasta
1 
ts
 fersk ingefær, revet
Salt
Ertehummus
2 
dl
 Våre utvalgte erter
1 
ss
 fersk ingefær, revet
2 
ss
 oliveolje
½ 
ts
 sambal oelek
Salt








