Fingermat med Fish & Crisp fiskepinner og tre dippsauser

15 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
4
Porsjoner

Perfekt til fredagskoks, barnevennlig middag eller helgesnacks!

Oppdag en sprø og smakfull fiskerett med Fish & Crisp fiskepinner, gyllen pommes frites og tre unike dipper – sesamdipp, gochujangdipp og ertehummus. Perfekt for fredagskos eller familiemiddag!

Slik gjør du

  1. Stek fiskepinnene og pommes frites etter anvisning på pakken.

  2. Skrell gulrøttene og skjær dem i staver.

  3. Del agurken, fjern frøene og skjær i staver.

  4. Sesamdipp: Bland sesamfrø med majones, ingefær, sesamolje, salt og pepper.

  5. Gochujangdipp: Rør sammen majones, gochujang, ingefær og salt.
  6. Ertehummus: Kok ertene, skyll i kaldt vann og miks grønne erter med ingefær, olivenolje, sambal oelek og salt til en glatt krem.
  7. Anrett fiskepinner, pommes frites, grønnsaksstaver og dipper på et fat eller skjærebrett. Server og nyt!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

16 
stk
 
1 
pose
 
Chippy Chips
2 
stk
 
gulrøtter
½ 
stk
 
agurk
Sesamdipp
2 
ss
 
ristede sesamfrø, knust
2 
dl
 
majones
1 
ss
 
fersk ingefær, revet
1 
ts
 
sesamolje
Salt og pepper
Gochujangdipp
2 
dl
 
majones
1-2 
ts
 
gochujang-pasta
1 
ts
 
fersk ingefær, revet
Salt
Ertehummus
2 
dl
 
Våre utvalgte erter
1 
ss
 
fersk ingefær, revet
2 
ss
 
oliveolje
½ 
ts
 
sambal oelek
Salt

Kjøp her

  • meny
  • spar
  • joker

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt