
15 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
4
Porsjoner
Perfekt til fredagskoks, barnevennlig middag eller helgesnacks!
Oppdag en sprø og smakfull fiskerett med Fish & Crisp fiskepinner, gyllen pommes frites og tre unike dipper – sesamdipp, gochujangdipp og ertehummus. Perfekt for fredagskos eller familiemiddag!
Slik gjør du
Stek fiskepinnene og pommes frites etter anvisning på pakken.
Skrell gulrøttene og skjær dem i staver.
Del agurken, fjern frøene og skjær i staver.
Sesamdipp: Bland sesamfrø med majones, ingefær, sesamolje, salt og pepper.
- Gochujangdipp: Rør sammen majones, gochujang, ingefær og salt.
- Ertehummus: Kok ertene, skyll i kaldt vann og miks grønne erter med ingefær, olivenolje, sambal oelek og salt til en glatt krem.
Anrett fiskepinner, pommes frites, grønnsaksstaver og dipper på et fat eller skjærebrett. Server og nyt!
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
16
stk
1
pose
Chippy Chips
2
stk
gulrøtter
½
stk
agurk
Sesamdipp
2
ss
ristede sesamfrø, knust
2
dl
majones
1
ss
fersk ingefær, revet
1
ts
sesamolje
Salt og pepper
Gochujangdipp
2
dl
majones
1-2
ts
gochujang-pasta
1
ts
fersk ingefær, revet
Salt
Ertehummus
2
dl
Våre utvalgte erter
1
ss
fersk ingefær, revet
2
ss
oliveolje
½
ts
sambal oelek
Salt