Fish & Chips med chilimajones og salat

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Fish & Chips med chilimajones og salat

Fristende Fish & Chips er lekende lett å lage!

Lag fristende og digg Fish & Chips på en halvtime! Med Findus Fish & Crisp får du sprø og saftig fisk på rekordtid. Mens fisken og chipsen  gjør seg selv i ovnen kan du smekke sammen en frisk grønn salat og røre sammen en superenkel chilimajones. 

Se flere oppskrifter og tips her!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pakke 
Fish  Crisp Gourmetfileer
1 
pakke 
Chippy Chips - Findus Farm
2 
stk 
sjalottløk
2 dl 
majones
1 ss 
sriracha-saus (evt. finhakket chili)
1 pose 
blandet salat

Slik gjør du

  1. Legg fisken på en stekeplate med bakepapir, og sett inn i ovnen på 225 grader. 
  2. Legg chipsen utover et bakepapirkledd stekebrett. Sett inn brettet når det er 6-8 minutter igjen av steketiden til fisken. 
  3. Ha majones i en skål og rør inn sriracha-saus. 
  4. Bland sammen en grønn salat med de grønnsakene du liker. Eller enda enklere - kjøp en ferdig blanding. 
  5. Server den sprø fisken sammen med chips, chilimajones og salat. Kos deg!

Serveringstips

Server med sitronbåter, som skvises over fisken. Retten er også veldig god med sweet chili-saus til.