Fish and Chips

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Fish and Chips med chilimajones og salat

Fristende Fish and Chips er lekende lett å lage!

Lag fristende og digg Fish and Chips på en halvtime! Med Findus Fish & Crisp får du sprø og saftig fisk på rekordtid. Mens fisken og chipsen  gjør seg selv i ovnen kan du smekke sammen en frisk grønn salat og røre sammen en superenkel chilimajones. 

Se flere oppskrifter og tips her!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pakke
 
Fish Crisp Gourmetfileer
1 
pakke
 
Chippy Chips - Findus Farm
2 
stk
 
sjalottløk
2 dl 
majones
1 ss 
sriracha-saus (evt. finhakket chili)
1 pose 
blandet salat

Slik gjør du

  1. Legg fisken på en stekeplate med bakepapir, og sett inn i ovnen på 225 grader. 
  2. Legg chipsen utover et bakepapirkledd stekebrett. Sett inn brettet når det er 6-8 minutter igjen av steketiden til fisken. 
  3. Ha majones i en skål og rør inn sriracha-saus. 
  4. Bland sammen en grønn salat med de grønnsakene du liker. Eller enda enklere - kjøp en ferdig blanding. 
  5. Server den sprø fisken sammen med chips, chilimajones og salat. Kos deg!

Serveringstips

Server med sitronbåter, som skvises over fisken. Retten er også veldig god med sweet chili-saus til.  
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
  • Enkelt og godt!!
    Enkelt å lage og veldig god chilimajo
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.