Ingredienser
2
stk
sjalottløk
2 dl
majones
1 ss
sriracha-saus (evt. finhakket chili)
1 pose
blandet salat
Slik gjør du
- Legg fisken på en stekeplate med bakepapir, og sett inn i ovnen på 225 grader.
- Legg chipsen utover et bakepapirkledd stekebrett. Sett inn brettet når det er 6-8 minutter igjen av steketiden til fisken.
- Ha majones i en skål og rør inn sriracha-saus.
- Bland sammen en grønn salat med de grønnsakene du liker. Eller enda enklere - kjøp en ferdig blanding.
- Server den sprø fisken sammen med chips, chilimajones og salat. Kos deg!
Serveringstips
Server med sitronbåter, som skvises over fisken. Retten er også veldig god med sweet chili-saus til.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
-
Enkelt og godt!!Enkelt å lage og veldig god chilimajoJa, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.