Klassisk Fish & Chips med tartarsaus og ertepuré

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Superdigg Fish & Chips på under en halvtime!

Lag et digg måltid med ekte britisk Fish & Chips! Du finner alt du trenger i frysedisken, klart for å trylle frem et herremåltid på kort tid. Gjør livet litt mer britisk - kos deg med Fish & Chips. 

Trenger du tips til tilbehøret til fish & chips? Klikke her og la deg inspirere av britene Matthew og Andrew!

Se flere oppskrifter og tips her!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pakke
 
Fish Crisp Gourmetfileer
1 
pakke
 
Chippy Chips - Findus Farm
Tartarsaus:
1 
stk
 
sjalottløk
3 ss 
kapers
2 dl 
majones
3 ss 
agurkmiks
saften av 1/2 sitron
3 ss 
hakket persille

Slik gjør du

  1. Legg fisken på en stekeplate med bakepapir, og sett inn i ovnen på 225 grader. 
  2. Legg chipsen utover et bakepapirkledd stekebrett. Sett inn brettet når det er 6-8 minutter igjen av steketiden til fisken. 
  3. Finhakk sjalottløk og kapers (og evt. sylteagurk). Ha i en bolle og bland sammen med agurkmiks, majones og persille. Skvis over sitronsaft og smak til med salt og pepper. 
  4. Kok opp vann i en kjele og ha i ertene. Kok i 2 minutter og hell av vannet. Kjør til en jevn puré og smak til med salt og pepper (og gjerne en klatt smør). 
  5. Server den sprø fisken sammen med chips, ertepuré og tartarsaus. Håper det smaker!

Serveringstips

Server med en båt sitron til, som skvises over fisken ved servering. Stek gjerne sitronen kjapt i stekepanna, med kuttsiden ned. Da får den en litt søtere og mildere smak. 

Britene har uendelig med varianter av tartarsaus, og mange har sin egen personlige touch på denne dressingen. Prøv med gressløk i stedet for persille, litt chili for ekstra kick, eller en liten dæsj sennep eller Worcestershire-saus. Prøv deg frem og finn din favoritt!

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften