Fiskepinner i lompe

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
Fiskepinner i lompe

Fisk til middag? Dette er barnas favoritt! Varier grønnsakene etter hva som faller i smak hjemme hos dere. Og du - dette er absolutt en enkel og god middag for de voksne i hus også! Prøv med en spicy chilimajones og syltet rødløk. 

Fiskepinner i lompe er også supert som kveldsmat eller et raskt måltid før trening! 

Se her for mer inspirasjon til enkle fiskeretter!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pakke 
lomper
1 
stk 
crispysalat
sprøstekt løk
ketchup eller chilimajones

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 225°C, varmluft.Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden.

  2. Riv opp salaten i mindre biter. Kutt gjerne opp andre grønnsaker som barnet ditt liker, f.eks. agurk, avokado og paprika. 

  3. Fyll lompene med grønnsaker og fiskepinner. Topp med sprø løk og den sausen som barna og du liker. Enkelt og veldig godt!