Fylt fisk med lun bønnesalat

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

En lun bønnesalat er enkelt og utrolig godt, og løfter den fylte fisken! Her har vi laget bønnesalaten med feta og tomater.

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

100 
gr
 
Ristede pinjekjerner
1 
pakke
 
Fetaost
10-15 
stk
 
Cherrytomater
Olivenolje

Slik gjør du

  1. Stek fisken som anvist på pakken:
    Forvarm ovnen til 200 °C (varmluftsovn). Legg den dypfryste fisken utover et stekebrett med bakepapir. Stek midt i ovnen i ca. 20 minutter.

  2. Stek aspargesbønner og erter i en stekepanne. De skal kun stekes noen få minutter slik at de beholder crisp (sprøhet) og smak.

  3. Del tomatene i to. Bland fetaost og tomat, og drypp så litt olivenolje over (og gjerne dryss litt friske, hakkede urter over også!)

  4. Dryss over pinjekjernene, server og nyt!

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften