Fylt rødspette med lun bønnesalat

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
Fylt rødspette med lun bønnesalat

En lun bønnesalat er enkelt og utrolig godt, og løfter den fylte rødspetten!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Varm stekeovnen til 200°C. Legg de dypfryste rødspettene med den flate siden ned i en ildfast form, eller på bakepapir i en langpanne. Stek rødspettene i 25-30 minutter til de har fått en gyllen farge.

  2. Stek aspargesbønner, erter og pinjekjerner i en stekepanne. De skal kun stekes noen få minutter slik at de beholder crisp og smak.

  3. Bland fetaost og tomat, og hell så litt urteolje over.

  4. Server og nyt!

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
*
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften