Ingredienser
400
gr
små poteter med skall
1/2
granateple
Salatblanding som Hjertesalat, baby leaf, romano e.l.
30
gr
smør
50
gr
majones
0,5
dl
fløte
60
gr
parmesan
1
fedd
hvitløk
1
potte dill
1
ts
dijonsennep
½
ss
sitronsaft
Salt og pepper
Slik gjør du
Stek fisken etter anvisningen på pakken.
Strø over hakket dill og revet parmesan ved servering.
Kok potetene i saltet vann, hell av vannet og stek potetene brune i litt smør.
Skyll salaten og riv den i biter.
Rør sammen dressingen med majones, fløte, presset hvitløksfedd, dijonsennep, sitronsaft, hakket dill og smak til med salt og pepper.
Vend salaten i dressingen og riv over parmesanen og strø over granateplekjernene og server med fisken.
Serveringstips
Tips! Stekt bacon i terninger som ekstra topping passer utmerket til denne retten.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften