Fiskepinner på grillen

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Fiskepinner på grillen

I sommer må du prøve fiskepinner på grillen!

Blir det mye pølser på barna i grillsesongen? Prøv å bytte ut med fiskepinner i blant! Fiskepinner er faktisk like enkelt å grille som grillpølser, og mye sunnere. Les mer om hvorfor panert fisk er bra mat her. 

Blir det "vente-pinne" i stedet for "ventepølse" i år?

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pakke 
lomper
ketchup eller annen dressing
gulrot- og agurkstaver

Slik gjør du

  1. Legg de frosne fiskepinnene på grillen når den er varm. Snu fiskepinnene med jevne mellomrom. Steketiden avhenger av hvor varm grillen din er, og om du griller med lokk eller ikke. Rundt 10-15 minutter er et godt utgangspunkt, men følg med underveis. Det går fint å grille fiskepinnene rett på grillristen, men du kan også legge litt aluminiumsfolie under dersom du ønsker det. 

  2. Server på samme måte som pølser - i en lompe med ketchup eller annen dressing. 

  3. Server gjerne staver av gulrot og agurk til også!

Serveringstips

Grilla fiskepinner er ikke bare for barna - server med mer "voksen" topping til de litt eldre, som f.eks coleslaw eller urtedressing. Nam!