Ovnsbakt fiskefilet med tomat, salat og tagliatelle

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
Ovnsbakt fiskefilet med tomat, salat og tagliatelle

Ovnsbakt fiskefilet med tomat, salat og tagliatelle

Ovnsbakt fiskefilet med italiensk saus servert med deilig tagliatelle, friske cherry tomater og grønn salat. Enkel og smakfull hverdagsmiddag!
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pose 
vasket ruccola salatmix e.l.
250 
gr 
fersk pasta tagliatelle
30 
gr 
pinjekjerner, ristede
50 
gr 
parmesan
Fingersalt
10 
stk 
cherry tomater
1/2 
sitron
3 
ss 
olivenolje
Pesto eller ertepesto

Slik gjør du

  1. Stek fisken som anvist på pakken.
  2. Kok pasta etter anvisning på posen. Hell av vannet og vend i ca 2 ss pesto. Prøv gjerne vår gode ertepesto!

  3. Del tomater i båter, riv parmesan og press saften av sitronen.

  4. Ha salat i en bolle og bland med saften av sitron og olivenolje, dryss over revet parmesan, tomater og ristede pinjekjerner og et dryss fingersalt.

Serveringstips

Server gjerne med Focaccia eller annet godt fersk brød.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
*
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften