Sprø fiskepinne-toast

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Sprø fiskepinne-toast

Hvem liker da ikke toast? Dette er en enkel oppskrift på fiskepinne-toast, som (de litt eldre) barna fint kan lage selv! Vi har laget toasten med sprø salat og dressing, men barna kan fint variere etter sine favoritter! Og du - dette er også et fullverdig måltid for de voksne i huset også! Digg til lunsj eller kveldsmat. 

Se her for mer inspirasjon til enkle fiskeretter!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

3-4 
brødskiver
4 
salatblader
3 
ss 
rømme (eller annen dressing)

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 225°C, varmluft.Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden.

  2. Rist brødskivene i en brødrister, eller stek i litt smør i en stekepanne til de blir sprø. Del hver brødskive opp i 3, og smør på litt rømme (eller bruk den dressingen du liker best! Eller ketchup - det er også veldig godt). 

  3. Legg en fiskepinne på de oppdelte brødskivene og topp med en liten bit salat. Legg en brødskive på toppen igjen, så det blir en toast . Håper det smaker!

Serveringstips

For de voksne kan det kanskje friste med aioli eller remulade til? Eller en chillidressing med litt futt i!