Del
Del denne oppskriften

Fiskesuppe med torsk, ingefær og lime

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4

Enkel og god fiskesuppe med friske smaker som er kjapp å lage! Dette blir en kremet fiskesuppe, basert på kokosmelk og med friske smaker av lime og ingefær. 

'
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
4
Antall porsjoner

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Skrell og finhakk hvitløk og sjalottløk. 

  2. Skjær torsken i mindre biter. Er fisken dypfrossen kan du tine den litt i en tett pose i iskaldt vann. Fisken kan godt være litt frossen når du kutter den opp. 

  3. Ha løk, hvitløk, ingefær, gurkemeie og litt rapsolje i en kjele. Fres i et par minutter, til løken blir myk. 

  4. Hell på kokosmelk, vann, limejuice og salt. La koke i 6-8 minutter. 

  5. Legg i torskebitene og la suppen trekke i ytterligere 5-7 minutter, på svak varme, til torsken har fått en kritthvit farge og er gjennomvarm. 

  6. Smak til med hakket koriander, persille og noen dråper sriracha-saus eller tabasco. 

Serveringstips

Server med godt brød – gjerne fullkorn! 

 



www.findusfisketirsdag.no

 

Del
Del denne oppskriften