Fiskesuppe med torsk, ingefær og lime

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Fiskesuppe med torsk, ingefær og lime

Enkel og god fiskesuppe med friske smaker som er kjapp å lage! Dette blir en kremet fiskesuppe, basert på kokosmelk og med friske smaker av lime og ingefær. 

Se her for mer inspirasjon til enkle fiskeretter!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

2 
pakke 
Produktbilde av Findus gourmet torskefileter
2 
fedd 
2 
stk 
2 
stk 
lime
2 
ss 
hakket ingefær
800 
ml 
kokosmelk
3 
dl 
vann
1 
ts 
gurkemeie
noen dråper sriracha eller tabasco
1 
klype salt
rapsolje til steking
1-2 
ss 
Koriander
1-2 
ss 
Persilja

Slik gjør du

  1. Skrell og finhakk hvitløk og sjalottløk. 

  2. Skjær torsken i mindre biter. Er fisken dypfrossen kan du tine den litt i en tett pose i iskaldt vann. Fisken kan godt være litt frossen når du kutter den opp. 

  3. Ha løk, hvitløk, ingefær, gurkemeie og litt rapsolje i en kjele. Fres i et par minutter, til løken blir myk. 

  4. Hell på kokosmelk, vann, limejuice og salt. La koke i 6-8 minutter. 

  5. Legg i torskebitene og la suppen trekke i ytterligere 5-7 minutter, på svak varme, til torsken har fått en kritthvit farge og er gjennomvarm. 

  6. Smak til med hakket koriander, persille og noen dråper sriracha-saus eller tabasco. 

Serveringstips

Server med godt brød – gjerne fullkorn!