Mandelpotetmos

Mandelpotetmos i hvit skål
10 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner

Slik lager du mandelpotetmos

Ovnsbakt rosenkål er lettvint og smakfullt.

Med olje, salt, pepper og hvitløk blir rosenkålen skikkelig god!

Slik gjør du

  1. Skrell potetene og del dem i to.
  2. Ha i en kjele med vann, kok opp og la småkoke til de er møre. Sjekk ved å stikke en gaffel i.
  3. Hell av vannet og mos med en stapper eller kraftig visp sammen med kremfløte og klatter av smør.
  4. Smak til med salt og pepper.

Ingredienser

600 
gr
 
mandelpotet
2-3 
dl
 
kremfløte (melk og matfløte kan også brukes)
40-50 
gr
 
smør
Salt
Pepper

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt