Ovnsbakt blomkål

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Ovnsbakt blomkål

Slik lager du ovnsbakt blomkål

Blomkål er perfekt tilbehør til mange kjøttretter og flere fiskemiddager. Blomkålen blir ekstra smakfull hvis du baker den i ovnen med litt olje, salt, pepper og hvitløk.

Enkelt og godt!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pose
 
Blomkål
3 
fedd
 
hvitløk
Olivenolje
Salt
Pepper

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 210 grader.
  2. Legg blomkålbukettene i en ildfast form eller langpanne.

  3. Dryss over litt olivenolje, salt og pepper. Legg noen knuste hvitløksfedd innimellom - det hever smaken.

  4.  Bak i ovnen i 15–20 minutter, til den begynner å bli mør.

Serveringstips

Dryss over litt parmesan ved servering!
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften