Syltet gulrot

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Syltet julegulrot

 
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

200 
gr 
babygulrøtter
0.4 
dl 
hvitvinseddik
0.8 
dl 
sukker
0.4 
dl 
vann
1/2 
ts 
salt
1/2 
ss 
fennikelfrø
1/2 
ss 
hakket dill

Slik gjør du

  1. Kok opp en lake med eddik, sukker, vann og fennikelfrø.
  2. Tilsett gulrøttene og kok opp.
  3. Trekk vekk fra varmen med en gang det har kokt opp.
  4. Tilsett dill og la dette stå og trekke litt, eller evt. ha rett på glass for oppbevaring.
  5. Oppbevares i tette glass i kjøleskapet.

Serveringstips

Et dryss med ristede pinjekjerner gjør retten ekstra god!
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften