Lettpanert fiskefilet med tomatsalsa

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Gjør fiskemåltidet til en hverdagslek! Stek fisken i ovnen, og i mellomtiden lager du en deilig tomatsalsa. Server med salatblader.

Lag en ekstra porsjon tomatsalsa, og bruk restene til taco dagen etter! Du kan jo for eksempel prøve fiskepinne-taco?

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pakke
 
2 
stk
 
store tomater
1/2 
stk
 
mango
1/2 
stk
 
rødløk
1 
stk
 
vårløk
1 
ss
 
koriander, hakket
1/2 
stk
 
lime
salt og pepper
1 
pose
 
salatblader

Slik gjør du

  1. Stek fisken midt i ovnen, på 225°C i 18-22 minutter.Vend fisken halvveis i steketiden. 
  2. Kutt tomat, mango, løk og vårløk i små terninger og bland sammen i en bolle. 
  3. Ha i koriander, og evt. andre urter du liker. Skvis over limesaft, og smak til med salt og pepper. 
  4. Server fisken med tomatsalsa og salatblader. Vi håper det smaker!
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften