Del
Del denne oppskriften

Lettpanert torsk med tomatsalsa

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Gjør fiskemåltidet til en hverdagslek! Stek Lettpanert torsk med sitron og pepper i ovnen, og i mellomtiden lager du en deilig tomatsalsa. Server med salatblader. Dette er enkel, sunn hverdagsmiddag som passer like godt til deg som spiser alene, som på middagsbordet i barnefamilien.

Lag en ekstra porsjon tomatsalsa, og bruk restene til taco dagen etter! Du kan jo for eksempel prøve fiskepinne-taco?

 

'
Tilberedelsestid
2
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Stek fisken midt i ovnen, på 225°C i 18-22 minutter.Vend fisken halvveis i steketiden. 
  2. Kutt tomat, mango, løk og vårløk i små terninger og bland sammen i en bolle. 
  3. Ha i koriander, og evt. andre urter du liker. Skvis over limesaft, og smak til med salt og pepper. 
  4. Server Lettpanert torsk med tomatsalsa og salatblader. Vi håper det smaker!
Serveringstips

Denne retten smaker også godt i en wrap! Rør sammen litt lettrømme, limesaft, urter, salt og pepper, for en rask og enkel dressing. 

Del
Del denne oppskriften