Blåmuggost-dip – perfekt tilbehør til kyllingvinger

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Populært tilbehør til spicy kyllingvinger og grønnsaksstenger

Blåmuggost-dip, eller blue cheese dip som det også kalles, er kanskje enklere og raskere å lage enn du tror!

Passer perfekt til (spicy) kyllingvinger, grønnsaker, og kjøtt.

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

125 
gr
 
blåmuggost som Blå Castello
1 
dl
 
majones
2 
dl
 
Crème Fraîche
2 
ts
 
Worcestershiresaus
1 
ss
 
saft fra sitron
Frisk persille
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Tilsett litt hakket persille.
  2. Kutt osten i biter og bland sammen alle ingredienser i en bolle og rør sammen eller kjør med en stavmikser.
  3. Smak til med eventuelt salt og pepper.

Serveringstips

Dryss litt av den finhakkede persillen på toppen før servering om du ønsker.

Dersom du har tid, kan du ta ut osten fra kjøleskapet 20–30 minutter før tilberedning for å la osten temperere seg, og bringe frem mer smak. 

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften