Remulade – lag den enkelt selv

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Remulade – lag den enkelt selv

Hjemmelaget remulade

Remulade er godt til mye, og denne hjemmelagde passer perfekt til blant annet fiskepinner og Fish 'n Chips – med våre populære Fish & Crisp, selvsagt!  Denne remuladeoppskriften er uten kapers.
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
dl 
majones
1 
dl 
crème fraiche
1 
stk 
lime
1 
ts 
sennep
1 
ts 
karri
1 
dl 
bostonagurk eller finhakket sylteagurk
1 
stk 
eple
2 
ss 
Dill - pakningsbilde Findus

Slik gjør du

  1. Bland majones og crème fraiche (gjerne lett) i en liten bolle.
  2. Tilsett limesaft, sennep og karri. 
    Tips: Ved å rulle limen med litt press før du deler den, er det lettere å presse ut saften.
  3. Finnhakk eller rasp eplet grovt.
  4. Bland inn hakket agurk og eplet, og til slutt de hakkede urtene.
  5. Den kan serveres med en gang, men blir enda bedre dersom den får stå kjølig i 30 minutter før servering.

Serveringstips

Remuladen smaker også godt til grillmat, på sandwich med roastbiff eller som dipp. Blir det litt igjen kan du jo prøve den sammen med Fish & Crisp Rolls til middag dagen etter!

Vil du ha det ENDA enklere? Rør sammen like deler majones og agurkmiks. Rør inn litt hakket persille om du vil. Enklere blir det ikke!

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften