Del
Del denne oppskriften

Stekt brokkoli og blomkål med chorizo og parmesan

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
Den beste måten å få sprø grønnsaker på er faktisk å bruke stekepanna! Trikset er å steke på høy varme i nøytral olje, og rør jevnlig. Topp med noe digg, som for eksempel chorizo og parmesan. Verre enn det er det ikke - det er superenkelt å steke fryste grønnsaker!
'
Tilberedelsestid
2
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Ha litt rapsolje i en stekepanne og varm til middels sterk varme. 

  2. Stek brokkoli og blomkål under stadig omrøring i ca. 6-7 minutter (til grønnsakene begynner å få en gyllen farge). 

  3. Tilsett hakket chorizo, eller annen spekepølse, mot slutten av steketiden. Skvis over saften fra 1/2 sitron. 

  4. Dryss over revet parmesan og litt salt ved servering. Drypp gjerne over noen dråper med en god olivenolje. Håper det smaker!

Serveringstips

Dryss over granateplekjerner ved servering. Dette gir en ekstra søt crunch på retten!

Del
Del denne oppskriften