Brokkoli & Blomkål

Vet du at brokkoli går for å være en veldig sunn grønnsak? Den inneholder blant annet masse C-vitamin og antioksidanter, er rik på kostfiber og har lite kalorier – så spis masse, med god samvittighet! 

Blomkål, beslektet med brokkoli, er også veldig næringstett. Den er rik på kostfiber og vitamin C, en god kilde til kalium og B-vitaminet folat. Blomkålen inneholder også veldig lite kalorier. Alle de gode egenskapene og de mange bruksområdene har bidratt til økt popularitet for blomkålen de senere årene. 

Pssst: Nede på siden finner du oppskrifter med blomkål og brokkoli – kanskje du finner en ny favorittrett? 

Brokkolien og blomkålen fra Findus er ikke bare høstet på sitt beste – de er også ferskdampet. Det betyr at vi damper grønnsakene kort og fryser de raskt ned, mens de enda er helt ferske. Smak, konsistens og næringsinnhold bevares på en helt naturlig måte! Prøv, og opplev forskjellen! 

Slik tilbereder du

Kjele: 
Kok opp en kjele med vann og tilsett grønnsakene. Kok opp igjen før du tar kjelen av platen og lar grønnsakene trekke ca. 3-4 min til de er gode og varme.

Stekepanne:
Fres litt olje eller margarin i en stekepanne. Tilsett de dypfryste grønnsakene og stek de i 6-8 minutter. Rør om av og til.

Mikro:
Legg de dypfryste grønnsakene i en skål og tilsett 1-2 ss vann. Varm på høy effekt i 5-6 minutter. Salt og rør om.

 

Ingredienser

Blomkål (60 %) og brokkoli (40 %). 

Sammensetningen av ingredienser i produktet kan bli endret, les derfor alltid ingredienslisten på pakningen. Allergener er uthevet i fet skrift.

Annet

Nøkkelhullmerket

Næringsinnhold

Energi  100kJ/30kcal
Fett 0.3 g
hvorav mettet fett 0.1 g
Karbohydrater 2 g
hvorav sukkerarter 2 g
Kostfiber 2 g
Protein

2.5 g

Salt 0 g
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din anmeldelse
Anmeld produktet
*
*
* Obligatoriske felt
Dersom din tilbakemelding gjelder en reklamasjon, og ikke en anmeldelse av produktet, vennligst benytt vårt reklamasjonskjema.