Ingredienser
Slik gjør du
- Ha brokkoli og blomkål i en ildfast form og legg i osteterningene. Du trenger ikke å tine brokkolien og blomkålen først, men er det noen buketter som blir veldig store, kan du tine de såvidt, slik at du får delt de opp.
- Visp sammen melk/fløte, egg og krydder i en bolle.
- Hell blandingen over grønnsakene og osten.
Sprinkle over litt olivenolje og sett inn i ovnen i 25 minutter på 200 grader.
Serveringstips
Ha litt revet muskat i eggeblandingen.
Ønsker du en mer mettende grateng, kan du for eksempel kutte opp pølser eller skinke og blande i, eller steke baconterninger og drysse over ved servering.
Vil du fortsatt ha en kjøttfri grønnsaksgrateng, kan du også prøve deg frem med å tilsette kokt makaroni eller quinoa, eller flere typer grønnsaker. Hvorfor ikke prøve med erter i? Du kan også blande inn cottage cheese i eggeblandingen.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
-
LettvintEnkel oppskrift; fin å bruke som basis for å bruke opp andre rester. Suksess med pølsebiter i!Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.
-
Misses the Mark SubstantiallyWe made this recipe today, and it was completely off. The egg refused to set even after prolonged oven time, and by the time we'd reached the 50-minute mark, where it had mostly set, the veggies were mushy and devoid of all flavour. Having spoken to a friend who makes food professionally, I can safely say that at least you should not just throw the veggies in frozen. They need to thaw first and be blotted with some paper towels to rid them of most of their moisture. All in all, a disappointing result and a waste of ingredients. Would not recommend following the recipe to the letter in its current state.