Ingredienser
Slik gjør du
- Ha brokkoli og blomkål i en ildfast form og legg i osteterningene. Du trenger ikke å tine brokkolien og blomkålen først, men er det noen buketter som blir veldig store, kan du tine de såvidt, slik at du får delt de opp.
- Visp sammen melk/fløte, egg og krydder i en bolle.
- Hell blandingen over grønnsakene og osten.
Sprinkle over litt olivenolje og sett inn i ovnen i 25 minutter på 200 grader.
Serveringstips
Ha litt revet muskat i eggeblandingen.
Ønsker du en mer mettende grateng, kan du for eksempel kutte opp pølser eller skinke og blande i, eller steke baconterninger og drysse over ved servering.
Vil du fortsatt ha en kjøttfri grønnsaksgrateng, kan du også prøve deg frem med å tilsette kokt makaroni eller quinoa, eller flere typer grønnsaker. Hvorfor ikke prøve med erter i? Du kan også blande inn cottage cheese i eggeblandingen.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften