Lettpanert torsk med potetmos

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
Lettpanert torsk med potetmos

Lettpanert torsk er torskefilet dekket med tynn og sprø kavring. Server den gjerne med dette lekre tilbehøret.

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

400 
gr 
poteter
2 
fedd 
1-2 
tomater
20 
gr 
persille
1 
dl 
lettmelk
1/2 
ts 
olivenolje
1/2 
ts 
salt
1/3 
ts 
pepper
1/3 
ts 
pepper

Slik gjør du

  1. Stek fisken etter anvisning på pakken. 
  2.  Kutt de skrelte potetene i 4-6 deler og kok dem møre.
  3. Mos potetene lett med en stålvisp.
  4. Kutt hvitkløken i skiver og stek den lett i oljen til den får en gylden farge.
  5. Bland hvitløken inn i de moste potetene sammen med tomat, hakket persille og melk.
  6. Server sammen med den lettpanerte torsken.

Serveringstips

Denne oppskriften er like god til Lettpanert torsk med franske urter!
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften