Del
Del dette produktet

Fish & Crisp Rolls

Se video
Se video
{EB70FACE-1CD8-4BD7-927C-A464BC78C310}
Fish  Crisp Gourmetfileer

KJØP NÅ

En engelsk klassiker med en vri - nyt i lefse, sandwich eller med dip!

 

Slik tilbereder du

VARMLUFTSOVN 225°C

14-15 min

Legg den dypfryste fisken på en stekeplate med bakepapir midt i ovnen. Stek i 14-15 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden.

 

STEKEOVN 225°C

18-20 min

Legg den dypfryste fisken på en stekeplate med bakepapir midt i ovnen. Stek i 18-20 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden

 

STEKEPANNE 

14 min

Stekes fra fryst tilstand i nøytral olje på middels varme i ca. 8 min. Reduser så varmen og etterstek i ca. 6 min. Snu produktet godt underveis slik at alle sider blir stekt.


 


Ingredienser

Renskårne fileter av Alaska Pollock* 56 % (Theragra chalcogramma), hvetemel, vegetabilsk olje (raps-, solsikke-), vann, salt, hvetestivelse, rismel, bakepulver (E450, E500), maismel, sennep, druesukker, skummet melkepulver, aroma (bl.a. sennep), hvitløk, krydderekstrakt og lecitin (fra solsikke)

*Fisket i det nordlige Stillehavet. Selv om vi har vært nøye med å fjerne fiskebein, kan det forekomme noen bein. 



Annet

Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein. 

MSC-merket fisk

Næringsverdi per 100g

NÆRINGSINNHOLD

PER 100 G

Energi

923 kJ / 220 kcal

Fett

11 g

hvorav mettet fett

0,8 g

Karbohydrater

18 g

hvorav sukkerarter

0,5 g

Fiber

0,7 g

Protein

12,0 g

Salt

1,2 g

Anmeldelser

Hva våre kunder mener
Dersom din tilbakemelding gjelder en reklamasjon, og ikke en anmeldelse av produktet, vennligst benytt vårt reklamasjonskjema.
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
Din anmeldelse
Anmeld produktet
*
*