Fish & Crisp Nuggets

Fish & Crisp Nuggets

Fish & Crisp Nuggets - fisk som alle liker! Med den gode smaken og sprø paneringen, er det superlett å variere fiskemåltidene. Fish & Crisp Nuggets er perfekt som snacks eller til tapas, med ulike sauser og dipper. Eller server i en wrap eller med en frisk salat. Uansett er nuggetsene et godt og enkelt alternativ for deg som vil spise mer fisk! 

Se her for tips til oppskrifter og tilbehør!

Slik tilbereder du

OVN 225°C i 12-14 minutter

  1. Forvarm ovnen til 225°C
  2. Fordel Nuggets utover et brett med bakepapir
  3. Stek midt i ovnen i ca. 12 min. i varmluftsovn eller ca. 14 min. med over- og undervarme
 


Ingredienser

Reskårne fillet av Alaskapollock* 44%, mel (hvete, ris, mais), vann, vegetabilsk olje (raps-, solsikke-), stivelse (potet, hvete, ris), bakepulver (E450, E500), salt, druesukker, hvetegluten, skummet melkepulver og lecitin fra solsikkeolje.

* Fisket i Stillehavet. Selv om vi har vært nøye med å fjerne fiskebein, kan det forekomme noen bein. Formet av sammensatte stykker av fiskefilet.Sammensetningen av ingredienser i produktet kan bli endret, les derfor alltid ingredienslisten på pakningen. Allergener er uthevet i fet skrift.Annet

 

Næringsinnhold per 100g

Energi 989kJ/236 kcal
Fett 12 g
hvorav mettet fett 0,9 g
Karbohydrat 22 g
hvorav sukkerarter <0,6 g
Kostfiber 0.7 g
Protein 9,7 g
Salt 1,0 g

Inneholder 0,9 g Omega-3 (EPA+DHA) per 100 g. 

 

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
*
Din anmeldelse
Anmeld produktet
*
*
Dersom din tilbakemelding gjelder en reklamasjon, og ikke en anmeldelse av produktet, vennligst benytt vårt reklamasjonskjema.