Fish & Crisp Rolls

Fish & Crisp Rolls

En engelsk klassiker med en vri - nyt i lefse, sandwich eller med dip!

 

Slik tilbereder du

VARMLUFTSOVN 225°C
Legg den dypfryste fisken på en stekeplate med bakepapir midt i ovnen. Stek i 14-15 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden.

STEKEOVN 225°C
Legg den dypfryste fisken på en stekeplate med bakepapir midt i ovnen. Stek i 18-20 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden. 

STEKEPANNE
Stekes fra fryst tilstand i nøytral olje på middels varme i ca. 8 min. Reduser så varmen og etterstek i ca. 6 min. Snu produktet godt underveis slik at alle sider blir stekt.

 

 

 Ingredienser

Renskårne fileter av Alaska Pollock* 56 % (Theragra chalcogramma), hvetemel, vegetabilsk olje (raps-, solsikke-), vann, salt, hvetestivelse, rismel, bakepulver (E450, E500), maismel, sennep, druesukker, skummet melkepulver, aroma (bl.a. sennep), hvitløk, krydderekstrakt og lecitin (fra solsikke)

*Fisket i det nordlige Stillehavet. Selv om vi har vært nøye med å fjerne fiskebein, kan det forekomme noen bein. Sammensetningen av ingredienser i produktet kan bli endret, les derfor alltid ingredienslisten på pakningen. Allergener er uthevet i fet skrift.Annet

Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein.

MSC

Næringsinnhold per 100g

NÆRINGSINNHOLD

PER 100 G

Energi

923 kJ / 220 kcal

Fett

11 g

hvorav mettet fett

0,8 g

Karbohydrater

18 g

hvorav sukkerarter

0,5 g

Fiber

0,7 g

Protein

12,0 g

Salt

0,84 g

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
*
Din anmeldelse
Anmeld produktet
*
*
Dersom din tilbakemelding gjelder en reklamasjon, og ikke en anmeldelse av produktet, vennligst benytt vårt reklamasjonskjema.