Ingredienser
Slik gjør du
- Kok nudlene etter anvisning på pakken.
- Hell av vannet og ha nudlene over i et dørslag. Skyll nudlene i kaldt vann og la de renne av seg.
- Kutt kyllingkjøttet i tynne strimler og stek i en stekepanne med litt olje. Sett til side.
Bruk en wokpanne eller stor stekepanne, og stek wok-grønnsakene på høy varme under stadig omrøring. Stek i et par minutter, til grønnsakene er gjennomvarme.
Stek nudlene videre i en varm panne med litt nøytral olje under stadig omrøring, tilsett soyasaus på slutten av steketiden og sett til side.
Skru ned varmen og ha i 2 ss curry paste sammen med kokosmelken. Rør sammen og gi et lite oppkok.
Tilsett kyllingen til slutt, og server sammen med de stekte nudlene.
Himmelsk godt, kjapt og enkelt – god middag!
Serveringstips
-
Rask og godDenne var veldig god og enkel å lage. Kommer til å lage den igjen!Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.