Crispy fisk med helsprø frø!
Våre frøbakte fiskefileter med gresskarfrø er laget fra 100% filet. Den har en sprø og smakfull panering og gresskarfrøene og solsikkefrøne setter en ekstra piff på den panerte fisken!
Produktet er nøkkelhullsmerket og er kilde til omega-3-fettsyrer og fiber.
Enkel og smakfull fiskemiddag på 20 minutter!
Slik tilbereder du
TILBEREDNING FRA FRYST
VARMLUFTSOVN 200 °C i ca. 20 min
(STEKEOVN 220 °C i ca. 20 min)
1. Forvarm ovnen til 200 °C.
2. Fordel den Frøbakte fisken utover et stekebrett med bakepapir.
3. Stek midt i ovnen i ca. 20 minutter.
MÅ VARMEBEHANDLES.
Sjekk at maten er gjennomvarm før servering.
Slik skal produktet lagres
Bør alltid oppbevares fryst. Skal ikke fryses etter opptining.
Ingredienser
Alaskapollock* (FISK) 61 % (*Theragra chalcogramma*), HVETEMEL, gresskarfrø 7 %, vann, solsikkefrø 3 %, bokhvete 3 %, rapsolje, gjær, salt, SENNEPSPULVER, svart pepper, gurkemeie, sitronolje.
*Fisket i nordøst eller nordvest Stillehavet,
Merk at det alltid er innholdsfortegnelsen og næringsverdien på forpakningen som gjelder.
Næringsinnhold | Per 100g |
Energi | 852kJ/204kcal |
Fett | 9.8 g |
hvorav mettet fett |
1.2 g |
Karbohydrater | 13 g |
hvorav sukkerarter |
<0.5 g |
Fiber | 1.7 g |
Protein | 15 g |
Salt | 0.80 g |
Skriv en anmeldelse
Hva våre kunder mener
-
KjempegodDen var kjempegod, blir garantert gjenkjøp.Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.
-
Nydelig, litt dyreDette smakte meg utrolig godt, men liten pakke,2 små stk, og meget høy pris, dessverreJa, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.