Frøbakte fiskefileter med gresskarfrø

Crispy fisk med helsprø frø!

Våre frøbakte fiskefileter med gresskarfrø er laget fra 100% filet. Den har en sprø og smakfull panering og gresskarfrøene og solsikkefrøne setter en ekstra piff på den panerte fisken!

Produktet er nøkkelhullsmerket og er kilde til omega-3-fettsyrer og fiber.

Enkel og smakfull fiskemiddag på 20 minutter!


Slik tilbereder du

TILBEREDNING FRA FRYST

VARMLUFTSOVN 200 °C i ca. 20 min
(STEKEOVN 220 °C i ca. 20 min)

1. Forvarm ovnen til 200 °C.
2. Fordel den Frøbakte fisken utover et stekebrett med bakepapir.
3. Stek midt i ovnen i ca. 20 minutter.

MÅ VARMEBEHANDLES.

Sjekk at maten er gjennomvarm før servering.

Slik skal produktet lagres

I fryser (-18°C eller kaldere), se datomerking. 
Bør alltid oppbevares fryst. Skal ikke fryses etter opptining.

Ingredienser

Alaskapollock* (FISK) 61 % (*Theragra chalcogramma*), HVETEMEL, gresskarfrø 7 %, vann, solsikkefrø 3 %, bokhvete 3 %, rapsolje, gjær, salt, SENNEPSPULVER, svart pepper, gurkemeie, sitronolje.

*Fisket i nordøst eller nordvest Stillehavet,

Merk at det alltid er innholdsfortegnelsen og næringsverdien på forpakningen som gjelder. 

Næringsinnhold Per 100g
Energi 852kJ/204kcal
Fett 9.8 g
hvorav mettet fett
1.2 g
Karbohydrater 13 g
hvorav sukkerarter
<0.5 g
Fiber 1.7 g
Protein 15 g
Salt 0.80 g


Skriv en anmeldelse

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt

Hva våre kunder mener

  • Kjempegod
    Den var kjempegod, blir garantert gjenkjøp.
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.
  • Nydelig, litt dyre
    Dette smakte meg utrolig godt, men liten pakke,2 små stk, og meget høy pris, dessverre
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.