Frøbakte fiskefileter med linfrø

Crispy fisk med helsprø frø!

Våre frøbakte fiskefileter med linfrø er laget fra 100% filet. Den har en sprø og smakfull panering og linfrøene setter en ekstra piff på den panerte fisken!

Produktet er kilde til omega-3-fettsyrer og fiber.

Enkel og smakfull fiskemiddag på 20 minutter!

Slik tilbereder du

TILBEREDNING FRA FRYST

VARMLUFTSOVN 200 °C i ca. 20 min
(STEKEOVN 220 °C i ca. 20 min)

1. Forvarm ovnen til 200 °C.
2. Fordel den Frøbakte fisken utover et stekebrett med bakepapir.
3. Stek midt i ovnen i ca. 20 minutter.

MÅ VARMEBEHANDLES.

Sjekk at maten er gjennomvarm før servering.

Slik skal produktet lagres

I fryser (-18°C eller kaldere), se datomerking. 
Bør alltid oppbevares fryst. Skal ikke fryses etter opptining.

Ingredienser

Alaskapollock* (FISK) 61 % (*Theragra chalcogramma*), HVETEMEL, linfrø 7 %, solsikkefrø 7 %, vann, rapsolje, gjær, salt, SENNEPSPULVER, svart pepper, gurkemeie, sitronolje.

*Fisket i nordøst eller nordvest Stillehavet.

Merk at det alltid er innholdsfortegnelsen og næringsverdien på forpakningen som gjelder. 

Selv om vi har vært nøye med å fjerne fiskebein, kan det forekomme noen bein.
Næringsinnhold  Per 100g
 Energi  878kJ/210kcal
 Fett  12 g
 hvorav mettet fett
 1.1 g
 Karbohydrater  10 g
 hvorav sukkerarter
 0.5 g
 Fiber  3.2 g
 Protein  14 g
 Salt  0.80 g






Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din anmeldelse
Anmeld produktet
*
*
* Obligatoriske felt
Dersom din tilbakemelding gjelder en reklamasjon, og ikke en anmeldelse av produktet, vennligst benytt vårt reklamasjonskjema.