KJØP HER
Crispy fisk med helsprø frø!
Våre frøbakte fiskefileter med linfrø er laget fra 100% filet. Den har en sprø og smakfull panering og linfrøene setter en ekstra piff på den panerte fisken!
Produktet er kilde til omega-3-fettsyrer og fiber.
Enkel og smakfull fiskemiddag på 20 minutter!
Slik tilbereder du
TILBEREDNING FRA FRYST
VARMLUFTSOVN 200 °C i ca. 20 min
(STEKEOVN 220 °C i ca. 20 min)
1. Forvarm ovnen til 200 °C.
2. Fordel den Frøbakte fisken utover et stekebrett med bakepapir.
3. Stek midt i ovnen i ca. 20 minutter.
MÅ VARMEBEHANDLES.
Sjekk at maten er gjennomvarm før servering.
Slik skal produktet lagres
Bør alltid oppbevares fryst. Skal ikke fryses etter opptining.
Ingredienser
Alaskapollock* (FISK) 61 % (*Theragra chalcogramma*), HVETEMEL, linfrø 7 %, solsikkefrø 7 %, vann, rapsolje, gjær, salt, SENNEPSPULVER, svart pepper, gurkemeie, sitronolje.
*Fisket i nordøst eller nordvest Stillehavet.
Merk at det alltid er innholdsfortegnelsen og næringsverdien på forpakningen som gjelder.
Næringsinnhold | Per 100g |
Energi | 878kJ/210kcal |
Fett | 12 g |
hvorav mettet fett |
1.1 g |
Karbohydrater | 10 g |
hvorav sukkerarter |
0.5 g |
Fiber | 3.2 g |
Protein | 14 g |
Salt | 0.80 g |