Couscoussalat med feta til frøbakt fisk

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Enkel og god couscoussalat med fetaost til vår frøbakte fiskefileter. Skikkelig enkel og god middag på 20 minutter.
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4

Ingredienser

20 
gr
 
friske urter
500 
gr
 
couscous
1 
pose
 
fersk spinat
200 
gr
 
fetaost
350 
gr
 
cherrytomater
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Stek fisken etter anvisning på pakken.
  2. Kok couscous etter anvisning på pakken.
  3. Bland couscous med fetaost og tomater i biter, spinat og friske urter.
  4. Server couscoussalaten med den frøbakte fisken. Håper det smaker!
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften