Middag med potetbåter, sprø fisk og aspargesbønner

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2

Slik steker du potetbåter i ovn

Potetbåter er skikkelig godt og enkelt å lage i ovn. Ovnsstekte båtpoteter passer til både kjøtt, fisk og tapas.

Våre frøbakte fiskefileter er sprøe og saftige og trenger bare 20 minutter i ovnen.

Serveres med aspargesbønner og en frisk salat.


Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2

Ingredienser

500 
gr
 
poteter
20 
gr
 
ferske urter
1 
pose
 
babyleaf salatmiks
1 
beger
 
lettømme
4 
ss
 
mangochutney
1 
ts
 
karri
2 
ss
 
olivenolje
Hvit pepper

Slik gjør du

  1. Stek fisken etter anvisning på pakken.
  2. Del potetene i båter, dryss over litt salt og pepper.
  3. Legg potetbåtene på et stekebrett og hell over litt olivenolje. Stek i ovnen, 220 °c i ca 30 minutter.
  4. Legg aspargesbønnene sammen med potetene når det er igjen ca. 10 minutter av steketiden.
  5. Mens potetene stekes i ovnen, blander du sammen rømme, mangochutney og karri. Smak til med salt og pepper.
  6. Server sammen med salat og nyt!
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften